1/12 anonim válasza:
Guggolás
70kg vagyok, 130-140kg körül rakom fel (170 a maxom).
4/12 $$$$$ válasza:
Nem feltetlen trolkodik az 1-es. Haver 80 kg és ő is bele guggol 1-et 170 be. Illetve 140 el guggol 5×10-et. De amugy nagy sulyos gyakorlatoknal használj övet ahogy irtak is : guggolás,felhúzás meg én fekvenyomásnál illetve válbol nyomasnal is szoktam meg igazabol minden olyan gyakorlatnal ami nagy súlyos.
7/12 anonim válasza:
1-es vagyok, mégis miért trollkodnék? Nem 170-be guggolok szériákat, az egy egy ismétléses max. Azért írtam le, hogy tudjon a kérdező viszonyítani a 130-140-hez ahol elkezdek övet használni.
Van aki már 100 kg-nál is fel rakja az övet aztán felmegy 200 kg fölé is akár.
6, pl a gymbeam webshopjáról tudsz rendelni. [link]
8/12 anonim válasza:
#7es köszönöm! És ez úgy igazából mire jó?
9/12 $$$$$ válasza:
5 ös:
Ezekhez:Tolodzkodas,Huzodkodas. Miert kellene öv ?
8 as : az öv arra van hogy a has üreget össze nyomva csökkenti az alsó hátra nehezedő nyomast, illetve övben az ember erőt is jobban tud kifejteni mert megfeszül a hasfal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!