Hány kilóig lehet elmenni, mi számít már jónak, pl. az alábbi gyakorlatoknál? Te mennyivel csinálod?
Figyelt kérdés
- guggolás
- fekvenyomás
- döntött törzsű evezés / fűrészelés
- tárogatás
- tricepsz
- oldalemelés
2021. febr. 8. 14:09
11/13 anonim válasza:
Bicepsz ruddal kb 40el*10ek aztan egykezes 15elx12-12. Huzockodas mikor jolment +10kgval csinaltam 10eket. Most sajat sullyal megy annyi miota covid van. Furesz mindig a vegen van nekem ha van egyaltalan. 40el*10ek kb
12/13 anonim válasza:
Ja es mindenbol 5 sorozatok. De en evek ota edzek
13/13 anonim válasza:
Azt mondod a guggolás.
Hát szerintem meg mindennél lehet csalni.
Már a sebesség különbségénél kezdődik.
Láttam már olyan guggolást is, ami mindenre ment, a nyaktól kezdve a derékig, csak combra biztosan nem. Aztán ott van a pukedli guggolás, én így hívom. Ez az a fajta, amikor a delikvens meghajol és roggyaszt a térdével kecsesen egyet, mint a madam előtt a szolgálólány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!