Saját testsúlyos gyakorlatokban pl.huzódzkodás, tolódzkodás, a plusz súly mennyit számít?
Figyelt kérdés
Ha magunkra aggatunk pár súlyt,az a testsúlyhoz képest mennyit számít?Ha pl.én 72 kilósan +22.5 kiló súllyal tudok 5 ismétléseket csinálni.Akkor,ha nagydarab lennék,92 kiló,akkor kb.5 huzódzkodást tudnék megcsinálni?Így már nem is tűnik olyan jó eredménynek..Vagy jobb azért?2017. szept. 20. 20:47
1/7 anonim válasza:
Csak ha +20kg zsír lenne rajtad. De ha feltételezzük, hogy 92kg-osan jóval ízmosad lennél és erősebb akkor nyílván többet is tudnál megcsinálni akár még nagyobb plusz súllyal is.
Egyébként plusz súllyal huzódzkodni már önmagában is jó eredmény.
2/7 Cortez70 válasza:
Izmosabban több menne mint 5. Amúgy igen a plusz súlyos huzodzkodas mindig jó eredmény.
3/7 anonim válasza:
Általában fordítva működik, előbb van rajtunk a zsír, és aztán leszünk kömnyebbek, mikor elkezdünk sportolni :).
Én 145kg ról indultam, sokszor nem hisznek nekem, de mikor elértem a 99et, már tudtam 1 kézenállás karhajlítást csinálni falnál... most 80kg osan 5öt is tudok már...
Amúgy ha súlymellényben csinálod, az már nem sajátsúlyos gyakorlat :)
4/7 A kérdező kommentje:
Persze,jó eredmény plusz súllyal.De ha egy 92 kilós ember csak 5 huzódzkodást tudna megcsinálni,az is jó eredmény lenne?Izmos vagyok,csak az alacsony testmagasságom miatt ilyen kevés a testsúlyom
2017. szept. 21. 15:41
5/7 Cortez70 válasza:
Egy izmos embertől nem olyan jó ha csak 5 ismétlés megy. Egy kezdő zsirosabb embertől meg jó.
6/7 A kérdező kommentje:
Jó,de én 72 kilósan +22.5 kilóval csinálok 5 ismétlést.De ez ugyan annyit jelent,mint ha 95 kilósan csak 5 menne?Akkor ez jó vagy gyenge eredmény?
2017. szept. 21. 15:50
7/7 Cortez70 válasza:
Nem ugyanaz. Mostani jobb eredmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!