Amióta edzek, mintha kisebb lenne a fenekem, pedig pont az ellenkezőjét szeretném elérni. Túl kevés a kalória?
Kisebb, tömörebb, izmosabb is nyilván, tudjátok, az a sportoló kiscsaj fenék.
Alapvetően vékony (néha nagyon vékony) alkat vagyok, 171/53, egyenes derék, kis mellek, de mindig is kerek popsi, a hasamon van a testemen lévő nagyon kevés zsír 80%-a. Idén töltöm a harmincat és úgy tűnik, mintha lógni is kezdene a fenekem, de lehet, hogy csak beképzelem..
Szóval mit csinálok rosszul, ha a tipikus most divatos "nagy" feneket szeretném elérni és nem megy?
Heti 2x edzek fenékre és lábra, 2x felsőtestre (most a Covid miatt kicsit megváltozott az edzéstervem). Elég nagy súlyokkal dolgoztam, amíg lehetett járni edzeni (40-60 kg), itthon egylábas gyakorlatokkal és kézisúlyzóval (20 kg-ig) próbálom kompenzálni a súlyt.
Mondom HASRA, NEM a bögyökre ment:D
Es ezt nyilvan csak en latom, egy normalis ember azt mondana, hulye vagyok. De aki mar benne van a temaban, annak minden apro kis valtozas feltunik a testen.
Szia. 23-as vagyok. A sült krumpli, édességek sajnos hasra mennek. Amit írtam a múltkor, hogy a mogyoróvajat (én a Bioteches cukormentest eszem) edd sok zabkásával, banánnal, különböző proteines túrókrémeket. Az a lényeg, hogy magas proteintartalmú ételeket egyél, rengeteg húst, halat de ne sült krumplival hanem rizzsel, zöldségekkel. Én szoktam még pl. epres, vaníliás fehérjeturmixot enni édességnek.
Az a lényeg, hogy sok olyan ételt kell enni ami kifejezetten csak a fenékre hízlal, itt van egy pár felsorolva.
https://www.youtube.com/c/AnnabelleHayes/videos
Ez a youtube csatorna meg direkt erre van, edzés és kaja videókkal. Nekem is ilyesmi a cél, mint ahogy ez a lány kinéz.
Dehát mivan ha ígyszeretik a lányt(Hölgyet/Asszonyt?!?)
egzotikusan gyönyörű ha rendelkezik ilyen farpofákkal az illető;)
tudom csúnyán fogalmazok-de az is tud ingerlő lenni
"Az a lényeg, hogy sok olyan ételt kell enni ami kifejezetten csak a fenékre hízlal"
Tudtam,hogy a tudatlanság nagy,de ekkora (booty)meretü???
Anyám borogass!!
Nem lehet,hogy az agysejtjei is a se..ébe vándoroltak?
Hányszor akarod még kiemelni a kérdést?
Amit kivülálló megjósolhat neked, már rég megírták. Senki nem fog biztosabbat mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!