Ha rendszeresen sportolok, edzek, egészségesen eszek és napi 1500 kalória pluszban vagyok, akkor belefér heti egy "bűnözés" vagyis egy nap amikor bármit ehetek?
Figyelt kérdés
2021. jan. 2. 11:52
1/6 anonim válasza:
+1500kcal naponta? Akkor tomegelsz? Akkor kb mind1 h felreeszel e. Ha csak elirtad akkor is boven belefer. Ha nem versenyre keszulsz.
2/6 anonim válasza:
Hogy belefér-e a bűnözés? Gyakorlatilag minden nap zabálsz. Rohadtul nem jó az étrended. Konkrétan zsíros disznó leszel 1 hónap múlva
3/6 A kérdező kommentje:
Szerintem rosszul fogalmaztam(bocs). 1500 kalóra minusz. Azaz elégetett kalória-étrend=1500kalória
2021. jan. 2. 14:40
4/6 MadSeal válasza:
Az szerintem hatalmas deficit. Mennyit fogysz egy héten?
5/6 anonim válasza:
1500kcal deficit? Mennyit eszel egy nap,400-at?
6/6 anonim válasza:
Ha közel száz kilós, simán ehet napi 2000-et is, hogy a napi deficit megüsse az 1500-at.Ha abból a bevitt kétezer felét fehérje teszi ki, már sinen van.
Kérdező, teljesen rendben van ha ekkora deficitben van és eszel mellé minimum 2,5 g / tskg mennyiségű fehérjét.Visszatöltő csaló napokat viszont ennél ritkábban tartanék, és nem össze-vissza zabálnék hanem drasztikusan megnövelném a szénhidrát bevitelt.Kutatások szerint ha a csaló napokon egy diétát megszakítva az elfogyasztott ételek többsége magas szénhidrát tartalmú, sokkal jobban megnöveli a leptin hormon szintjét és sokkal kevésbé fogsz zsírt raktározni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!