Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Amióta edzek, mintha kisebb...

Amióta edzek, mintha kisebb lenne a fenekem, pedig pont az ellenkezőjét szeretném elérni. Túl kevés a kalória?

Figyelt kérdés

Kisebb, tömörebb, izmosabb is nyilván, tudjátok, az a sportoló kiscsaj fenék.

Alapvetően vékony (néha nagyon vékony) alkat vagyok, 171/53, egyenes derék, kis mellek, de mindig is kerek popsi, a hasamon van a testemen lévő nagyon kevés zsír 80%-a. Idén töltöm a harmincat és úgy tűnik, mintha lógni is kezdene a fenekem, de lehet, hogy csak beképzelem..

Szóval mit csinálok rosszul, ha a tipikus most divatos "nagy" feneket szeretném elérni és nem megy?

Heti 2x edzek fenékre és lábra, 2x felsőtestre (most a Covid miatt kicsit megváltozott az edzéstervem). Elég nagy súlyokkal dolgoztam, amíg lehetett járni edzeni (40-60 kg), itthon egylábas gyakorlatokkal és kézisúlyzóval (20 kg-ig) próbálom kompenzálni a súlyt.

2021. jan. 14. 21:41
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
52%

"Tipikus nagy, divatos fenék."

Az meg mi a szösz?

Talán az a Nagy segg ,pálcika labakkal,jen selteres féle test?

Igen ,mindenféleképp az abnormalitás felé érdemes menni,mint a birka,mert párnak mar ez is sikerült.

Ne legyen combja,hanem egy nagy fertájt cipeljen,vonszoljon maga mögött.Ez a divat.A csupafenék nő.

Az aranyosság nem számít,minek is az.

Vigyazz,nehogy megizmosodjonak a combjaid is,mert akkor véletlen még lesz valami összhang ,es egeszséges,testartasod ,járásod lenne!

Habár a hatul tepsiméretű feneket lehet elől két nagy kanna mellekkel egyensúlyozni,es akkor nem buksz hátra.

2021. jan. 16. 12:50
 22/36 anonim válasza:
0%
Az edzés leégeti róla zsírt. Ha nagyobbítani szeretnéd inkább hízz, bár gondolom nem az a célod. Ha formásabbra (és kicsit talán nagyobbra) szeretnéd, folytasd az egyzést, és a fogyás után meg fog izmosodni.
2021. jan. 18. 16:26
 23/36 anonim ***** válasza:
26%

Edzés: Az súlyzós edzésed teljesen jó szerintem a leírás alapján. Ekkora súlyoknál fejlődni kellene. A tanácsom az lenne, hogy semmi kardiót ne csinálj, futás tilos. Bemelegítésnek csinálj max. 5 perc taposót vagy ellipszist. Edzés előtt és után jól nyújts le a farizmokat, az is sokat segít a növésben.

Étkezés: Sokkal többet kellene enned. Ha nagy feneket akarsz egyél naponta 2-3 banánt, sok zabkását, avokádót és sok-sok mogyoróvajat akár önmagában is. Naponta kellene enned legalább 30 dkg marhahúst vagy csirkehúst köretnek jó sok rizzsel. Írtad, hogy vega vagy, őszintén megmondom, hogy nem tudom mivel tudod kiváltani ezt a húsmennyiséget, talán a legjobb a tofu és a lazac. Napi 2 fehérjeturmix ha az 1 nem elég a növekedéshez. Nassoláshoz földimogyorót/kesudiót és pufirizst ajánlanék. Édességnek én szójajoghurtot, szójatejet/mandulatejet és epres proteinkrém desszertet szoktam enni. Cukor helyett jó sok mézzel ízesítsd a teát kávét, az is tömegnövel.

Youtube-on találsz sok videót hogyan lehet fenékre hízni. Ezt írd be a keresőbe: gain weight in the right places

2021. febr. 8. 10:43
 24/36 A kérdező kommentje:
Azota minden alkalommal igyekeztem tobbet enni, mint szoktam, nassolok is egy csomot, es hiztam 2,5 kilot. Most 55.5 vagyok - es ugy latom, hogy mind a hasamra rakodott le! :( Ezzel mit kezdjek?
2021. febr. 14. 16:47
 25/36 anonim ***** válasza:
38%

és Mivan ha így szeretnek-akkor miért a büdös életért sanyargatod magad?!?

ha nő vagy akkor vannak akik szeretik a derék deréktájt körüli fazont...

2021. febr. 14. 17:12
 26/36 anonim ***** válasza:
Edz a hasadra többet, ne nassolj, nagyobb súlyokkal edzd a feneked.
2021. febr. 14. 20:14
 27/36 anonim ***** válasza:
Mit nassoltál, mert az nagyon nem mindegy?
2021. febr. 15. 12:39
 28/36 anonim ***** válasza:
többer kell enni
2021. febr. 15. 13:16
 29/36 A kérdező kommentje:

Inkabb csak hetvegente (mert a munkahelyemen nem lehet enni), de pl. almat, diofeleket es edessegeket is..

Meg igyekeztem kicsit tobbet tenni a tanyeromra, mint altalaban. Vagy a wrap-hez sultkrumplit is kerni.

2021. febr. 15. 13:41
 30/36 anonim ***** válasza:

nemtudom nekem tetszenek az "egybetömb Hollandalföldi bögyös Szépségek".semmi problémám velük ha ez keretek között marad-imádnám-sőt könyörögnék értük

;))

2021. febr. 15. 14:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!