Amióta edzek, mintha kisebb lenne a fenekem, pedig pont az ellenkezőjét szeretném elérni. Túl kevés a kalória?
Kisebb, tömörebb, izmosabb is nyilván, tudjátok, az a sportoló kiscsaj fenék.
Alapvetően vékony (néha nagyon vékony) alkat vagyok, 171/53, egyenes derék, kis mellek, de mindig is kerek popsi, a hasamon van a testemen lévő nagyon kevés zsír 80%-a. Idén töltöm a harmincat és úgy tűnik, mintha lógni is kezdene a fenekem, de lehet, hogy csak beképzelem..
Szóval mit csinálok rosszul, ha a tipikus most divatos "nagy" feneket szeretném elérni és nem megy?
Heti 2x edzek fenékre és lábra, 2x felsőtestre (most a Covid miatt kicsit megváltozott az edzéstervem). Elég nagy súlyokkal dolgoztam, amíg lehetett járni edzeni (40-60 kg), itthon egylábas gyakorlatokkal és kézisúlyzóval (20 kg-ig) próbálom kompenzálni a súlyt.
50 kilósan a 60 kiló nem nagy súly? oké...
Most rendeltem egyébként 2x10kg-t, de 60 fölött így sem leszek a súlyaimmal.
Igen, gondoltam, hogy diéta, de egyszerűen nem tudok hízni. Főleg, ha odafigyelek arra, hogy egészséges kaját egyek. És vegetáriánus is vagyok.
Megérné szerintetek személyi edzőt bérelnem?
Hat en ferfikent mondom, hogy teljesen jo feneked van, rogton megmondanam, hogy edzel, ennel nem is kell nagyobb👌 en is mar 6 eve edzek, ugyhogy tudom mi a jo :)
F25
Tudom, hogy jó:) De nem elég jó.
A barátom a napokban összehasonlított egy full lapos fenekű csajjal, hogy kb ugyanolyan az alakunk, amin kicsit kiakadtam.
emelj a kalóriabevitelen.
havi 1 kiló körülire lőném be és felmehetnél 60ig.
Mit edzel alsótestre?
A guggolás nem (mindenkinél) fenék(domináns) gyakorlat.
Lehet, hogy adhatnál kicsit többet a fenéknek, meg a combhajlítóknak, ha nem vagy elégedett a fejlődéssel. Hip thrust, bolgár guggolás, merevlábas felhúzás, stb.
Amúgy ekkora tömeg mellett simán a normál fenékméret felett vagy, nincs ezzel baj. Ha nagyobbat akarsz kell pár plusz kg. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!