Elég sokan azt állítják, hogy az osztott edzés jobb?
Elég sokszor olvasom itt, hogy az osztott edzést magasztolják a teljes testes fölé. Ennek mi az oka? Tényleg hatékonyabb lenne osztottan edzeni?
A teljes test edzés tényleg csak kezdőknek van?
Amikor már elérsz ez szintet, akkor már keményebben es okosabban is edzel meg egy adott izmot.
Így aztán ha alaposan lehajtod, akkor kell idő a regenerálódásra.
Első vagyok.
Úgy van, ahogy a második írja. Most, hogy bezártak a termek én is teljes testet tolok, mert itthon, nem lehet olyan tutin edzeni.
Az osztott edzes egy baromság. Erőemelők, súlyemelők nem edzenek osztottan.
Mi az hogy 1 hét regeneráció kell egy izomnak? Szted ha heti 1x megedzel valamit, aztán 1 hétig csak döglik, az fejlődni fog?
Illetve nem értem, hogy miért csinálsz bicepszre +3 sorozat kalapácsot, inkább tricepszre kellene többet csinálni, ha már csinálsz karra valami izolációt.
Nekem elég hiányos a terved + még a volumen is kevés.
Hiányoznak azok mit az előző kommentemben írtam, vádli, merevlábas/konvencionális felhúzás. Ezeken kívűl még nincs se csuklya, nekem hátra alap az evezés a húzódzkodás mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!