Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Gyúrosok miért nem bírják a...

Gyúrosok miért nem bírják a fizikai melót?

Figyelt kérdés

Kőműves vagyok elég sok ember megfordul a cégénél néha heti szinten mennek el mert nem bírják a kemény melót.

Persze bejött már ide pár gyúrós pistike is volt aki hétfő reggel előadta magát...hát gyerekek én ennyivel csinálom ezt meg azt a konditeremben.

Mondtuk neki majd ebédre kiderül hogy bírja.

Alapásás cementes zsák hordás betonkeverés talicskázás...tíz órakkor már remegett hogy neki kajálni kell mert háromóránként csirkerizs kombó kell.

de mondta a főnök nincs kaja majd délben...erre fehérje italt vagy mit akart inni a főnök leugatta hogy ez munkahely nem kislányoknak való munka.Nos másnap még eljött dolgozni hogy megmutassa mennyire kemény de szegény menni alig bírt.

szerdán már a telefont se vette fel.

Egyik srác se néz ki olyan izmosnak meg nem tud száz kilókkal fekvenyomni ahogy ez tudott állítólag, de két óra fizikai munka után kifújt mint a lefolytószelepből a sűrített levegő.

miért nem bírja a melót aki gyúr,vagy miért megy úgy mint aki dinnyét vinne keze alatt közben egy órát nem tudna keményen dolgozni?

2020. okt. 29. 16:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szerintem az a baj, hogy sokszor a szellemit nem bírják. A fizikai az más dolog.
2020. okt. 31. 16:41
 12/12 anonim válasza:
Nem értem, miért ne ehetne háromóránként az építkezésen, vagy miért ne ihatná a turmixokat?
2023. dec. 26. 16:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!