Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Gyúrosok miért nem bírják a...

Gyúrosok miért nem bírják a fizikai melót?

Figyelt kérdés

Kőműves vagyok elég sok ember megfordul a cégénél néha heti szinten mennek el mert nem bírják a kemény melót.

Persze bejött már ide pár gyúrós pistike is volt aki hétfő reggel előadta magát...hát gyerekek én ennyivel csinálom ezt meg azt a konditeremben.

Mondtuk neki majd ebédre kiderül hogy bírja.

Alapásás cementes zsák hordás betonkeverés talicskázás...tíz órakkor már remegett hogy neki kajálni kell mert háromóránként csirkerizs kombó kell.

de mondta a főnök nincs kaja majd délben...erre fehérje italt vagy mit akart inni a főnök leugatta hogy ez munkahely nem kislányoknak való munka.Nos másnap még eljött dolgozni hogy megmutassa mennyire kemény de szegény menni alig bírt.

szerdán már a telefont se vette fel.

Egyik srác se néz ki olyan izmosnak meg nem tud száz kilókkal fekvenyomni ahogy ez tudott állítólag, de két óra fizikai munka után kifújt mint a lefolytószelepből a sűrített levegő.

miért nem bírja a melót aki gyúr,vagy miért megy úgy mint aki dinnyét vinne keze alatt közben egy órát nem tudna keményen dolgozni?

2020. okt. 29. 16:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%

Gyúrosok miért nem bírják a fizikai melót?

Kőműves vagyok elég sok ember megfordul a cégénél néha heti szinten mennek el mert nem bírják a kemény melót.

Persze bejött már ide pár gyúrós pistike is volt aki hétfő reggel előadta magát...hát gyerekek én ennyivel csinálom ezt meg azt a konditeremben.

Mondtuk neki majd ebédre kiderül hogy bírja.

Alapásás cementes zsák hordás betonkeverés talicskázás...tíz órakkor már remegett hogy neki kajálni kell mert háromóránként csirkerizs kombó kell.

de mondta a főnök nincs kaja majd délben...erre fehérje italt vagy mit akart inni a főnök leugatta hogy ez munkahely nem kislányoknak való munka.Nos másnap még eljött dolgozni hogy megmutassa mennyire kemény de szegény menni alig bírt.

szerdán már a telefont se vette fel.

Egyik srác se néz ki olyan izmosnak meg nem tud száz kilókkal fekvenyomni ahogy ez tudott állítólag, de két óra fizikai munka után kifújt mint a lefolytószelepből a sűrített levegő.

miért nem bírja a melót aki gyúr,vagy miért megy úgy mint aki dinnyét vinne keze alatt közben egy órát nem tudna keményen dolgozni?

2020. okt. 29. 17:09
 2/12 anonim ***** válasza:
60%
Más izomzatot, erőnlétet érsz el a testépítő edzéssel és mást a folyamatos kemény fizikai munkával.
2020. okt. 29. 17:19
 3/12 anonim ***** válasza:
60%
Egész más jellegű a kettő. A gyúrósok nagy erőt fejtenek ki kb. 30 másodpercig. Ennyi egy sorozat. A teljes edzés max. másfél óra. A munkás meg 8-10 órán át dolgozik kisebb teherrel.
2020. okt. 29. 17:24
 4/12 anonim ***** válasza:
60%
Vegyetek mar le hogy troll. Koszi
2020. okt. 29. 17:37
 5/12 anonim ***** válasza:
36%
Kár hogy a klasszikus trollok eltűntek a tesztós-rafkós kérdéseikkel:)
2020. okt. 29. 21:06
 6/12 anonim ***** válasza:
2020. okt. 29. 21:20
 7/12 A kérdező kommentje:

Szia józsi!

Hasznos észrevétel volt én írtam ki a kérdést.

Akkor sem értettem ezt, eltelt pár év, most is van pár kérdésem ezért írtam ki.

2020. okt. 29. 21:25
 8/12 anonim ***** válasza:

Szeva Totya!

Igen, már akkor is kijött, hogy troll kérdés, de engem speciel nem zavar, én jókat röhögök a kommenteken. :)))

Most hány cementes zsákkal nyomod? Az állvány nem szakadt még le, mikor nyomtad a húzódzkodást rajta? Karaj kenyér párizsi azóta is megy?

Üdv: "Józsi"

2020. okt. 29. 21:30
 9/12 A kérdező kommentje:

Azóta voltam már edzeni is párszor.Volt egy két gyúrósjóska azóta is elmentem velük kicsit edzegetni.

130kg-ot kitudok nyomni egyenes padon 10 szer már.

Felhúzást 160 kg-ot 6 szor tudok.

De azóta is kőműves vagyok mindig is az állványon húzodzkodom reggel meló előtt néha utána is.

Sok pistike idejön először melózni mindig azt kérdezgetik mióta edzek mondom nekik huszonpár éve kőműves vagyok.

Csirkemellet azóta se eszek ellenben kolbászt sonkát nagyon sokat.Most ettem meg egy karaj igazi füstölt házi sonkát.

2020. okt. 29. 21:37
 10/12 anonim ***** válasza:

Húúú, jó kis házi sonka... Jó is az:)))

Jó melózást, kitartás!

2020. okt. 30. 07:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!