Részleges mellizom szakadást követően, lehetséges, hogy rögtön ki tud nyomni az ember 70 kilót?
Figyelt kérdés
160 kilót próbáltam, leengedtem és az alján éreztem, hogy elpattant a mellemben. Fajt, de úgy voltam vele, visszaveszem 70 kilóra és azzal leszeriazok. Ment a 70 kilo, de fajt azzal is, igy abba hagytan az edzest. Azota eltelt 7 honap, és meg mindig nem tudom ugy terhelni a mellem. Ha reszleges izomszakadas lehetett, hogy mehetett utana még a 70 kilo, es nem szartam ossze magam ott rogton a fajdalomtol? De ha nem reszleges izomszakadas, akkor 7 honap utan miert nem tudom még terhelni ugy, ahogy előtte? Nem tudok rajonni, mi lehet a problema.2020. okt. 28. 18:29
3/4 A kérdező kommentje:
Virus miatt nem szarakodtam azzal, hogy vizsgalatokra jarjak vele, foleg ugy, hogy amugy nem faj, edzeni is tudok vele, csak nem ugy, mint regen. Ezzel a panasszal, haza is kuldenenek
2020. okt. 28. 19:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!