Gynecomastia esetén ajánlott több mellizom erősítés?
Nem igazán, de ha kicsi a gynod, akkor lehet megéri edzeni mellre.
Tb-vel lehet ingyen megműteni. Azt viszont passz, hogy milyen vizsgálatra kell menni
Tanulj az én esetemből: csak annyit szedess ki belőle, amennyi kidudorodik! Ha az orvos a "képleteket csak egészben távolítunk el" 60-as évek beli rizsát tolja, akkor hagyd ott!
es kerüld el messziről L.Zsoltot!!! Engem ő tett tönkre. (sebészből amúgy sem megyünk öreghez)
L.Zs. által összefaragott mellemet szerettem volna helyretetetni, es felkerestem dr. Viczián Csabát. Amit a korrekciós lehetőségekről mondott, azt ostobaságnak véltem, DE ő azon az állásponton volt, hogy szerinte elég lett volna csak azt a pici darabit eltávolítani, ami az esztétikai panaszt okozta. Olvass utána,en nem tudom, hogy dolgozik. De azt igen,h hol: Budapest és Szeged.
Jah, mégvalami (előző vagyok).
Tamoxifen-citrát hosszútávú kúra bizonyítottan segít, amennyiben a képlet nincs még elhegesedve. Tehát minél hamarább MEG KELL KEZDENI a kúrát, lehetoleg fél éven belül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!