Szerintetek ez az otthoni edzés jó lenne nekem?
1. Izomnövelés nélkül csak egy bizonyos szintig tudsz erőt növelni.
2. A futás és az izomnövelés üti egymást.
3. Ha minden nap egy órát edzel egész napi fizikai munka mellett, valószínűleg túledzed magad.
Szóval nem hiszem, hogy jó a terved.
Saját súlyos edzésnél szerintem hülyeség az osztott edzésterv.
Állóképességet csak ezzel nem nagyon fogsz növelni.
Sajnos úgy nehéz fejlődni, hogy nincs rá idő.
Ha van heti háromszor 2 órád rá, akkor ajánlanám valamelyik kezdő edzésprogram elkezdését (ICF 5x5, ICF 2.0, Starting Strength), de ez inkább erőre hat, mint állóképességre.
Otthon jó lehetőség lehet a fegyencedzés könyv szerint edzeni. Azt nem ajánlom, hogy minden nap fuss, de ha szereted és állóképesség a cél, akkor heti 4-5 mehet.
Ajánlom a fartlek futásokat, ez olyan hogy egy ideig gyorsan futsz, aztán kocogsz, aztán újra gyorsan és újra és újra és újra...
Szerintem ha nincs rá időd inkább rendszer nélkül csináld, mindig azt, amihez van kedved.
Köszönöm a hasznos választ!
Akkor futással töltöm ki az időm nagyobbik részét és ránézek a fegyencedzésre, de valószínű, hogy nem marad meg a rendszer :/ hétvégére betervezek egy keményebb teljes testet és az fix lesz, úgy tervezem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!