Hátizom fejlesztésre tudnátok írni példákat?
21 éves srác vagyok, sose sportoltam, a tanulásra koncentráltam végig, illetve erőteljesen kocka voltam, így elégge vézna vagyok, és erőtlen, aminek következménye lett a gyenge hátizom, enyhe gerincferdülés, és a punnyadt tartás.
Pár hete elkezdtem itthon edzegetni, hogy lemenjen a hasamról a felesleges zsír, (szálkás szeretnék lenni) így elkezdtem diétázni, és naponta végzek itthon gyakorlatokat (100 felülés, 100 páros lábemelés)
Tudom, ez hátizomra egyáltalán nem jó, ezért hétfőtől egy ismerősömmel a helyi kondiparkban tervezünk edzeni legalább 45 percet, maximum 1 órát.
Tudnátok írni háterősítő, és karerősítő gyakorlatokat, amiket egy tipikus Street Workout parkban meg lehet csinálni?
178 cm magas vagyok, és 63 kg, egyébiránt.
Húzóckodás különféle változatai. Ha nem megy tudtok egymásnak segíteni. Vagy csak negatív szakaszban ellentartani.
Alsó hátra pedig valami beakasztott lábas,vagy fogjátok le egymás lábát amíg a másik csinálja és törzs emelés függőlegesből vízszintesre.
Ezek jutottak eszembe, nagyobb híve vagyok a konditermi edzésnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!