Lehet írni az oldalnak tanácsot vagy véleményt az oldallal kapcsolatban?
Több száz ilyen kérdés van ebben a kategóriában. Nyugodtan kiírhatod ide te is, úgysem fog semmi történni, ahogy a többi kérdéssel sem történt.
Amíg olyan alapvető dolgot nem akarnak megoldani, mint a kitiltott trollok 5 percen belüli visszaregisztrálása vagy a privát üzenetben zaklatók hatékony kezelése (nem letiltod, és 5 másik profilról folytatja), addig a te ötleteid is elférnek a sor végén a többiekével.
Valóban tökfelesleges. A GYK-t szerintem kb 4-5 nap alatt hozták létre (egyáltalán nem vagyok jártas a html+php+sql dolgokban, de nekem is kb ennyi időbe kerülne) és azóta sem fejlesztettek rajta. Végülis minek? A célnak megfelel és fejlesztheted bárhogy pénz nem lesz benne több.
Ha a trollokat nem engednék visszareggelni azzal jelentősen esene az oldal szinvonala szerintem. Egyébként egy primitív szűrő van de azt tényleg elképesztően egyszerű kijátszani.
"Sokszor kiírok egy kérdést és 8-10 ember odajön kötekedni,teleszemetelni a kérdés"
A kérdések egy jelentős része kb a kisegítő szinvonalán mozog. Arra jó az egész, hogy hátha legalább pár embert megtanít szabatosan, részletekbe menően kérdést feltenni.
De lehet, bár az igaz, hogy a TÚL speciálisakat nem ide kell kiírni. A másik, hogy a kérdéseknek egy jelentős részét egy 2-3mp-es google kereséssel is meg lehetne tudni. Sokszor elég egy az egyben bemásolni a kérdést a google-be és kiköpi a választ. Na az ilyeneket tényleg lehet széttrollkodni.
Nem hinném, hogy ebből vesznek ferrari-t az oldal üzemeltetői. Persze ki tudja...
Én már 100 éve kértem, hogy pl. 𝐯𝐚𝐬𝐭𝐚𝐠 betűket lehessen írni, de le se füttyentették.
Viszont, ha valaki a moderátorokról ír, arra eléggé harapnak.
Nyugodtan leírhatod ide a tanácsaidat: itt legalább megvan az esélye, hogy érdekel is valakit.
Ha nekik írod meg, az gyakorlatilag esélytelen.
Írhatsz email-t a modoknak, kedvesek, segítőkészek, elmagyarázzák email-ben, hogy miért nem lehet a változást kivitelezni vagy megcselekszik.
Nekem az oldallal nincs gondom. Eddig, ha feltettem egy kérdést, mindig kaptam hasznos választ és nem kezdtek el chat-elni vagy veszekedni alatta a kommentelők.
Ha nem érkezik válasz, akkor kiemelem a kérdést.
Engem az se zavar össze, hogy nincsenek kitéve a felhasználónevek. Ha valaki írt valamit, amit kiegészítenék vagy kijavítanék, kiemelem magát a részt általában, ha kérdésem lesz a HOZZÁSZÓLÓHOZ, akkor privit írok.
Én azt vettem észre, hogy az szüli a témától eltérést, ha a kérdező a véleményre kérdez vagy hasonlók.
Múltkor valaki azt kérdezte, hogy miért etetik páran olcsóbb táppal a kutyát, ami háborút robbantott ki.
Én megkérdeztem tavaly, hogy az Alpro növényi tejet lehet e mikrózni és senki sem ugrott egymásnak és engem se korholtak le.
Van egy másik fórum, nem írom le a nevét, mert nem szabad, de már rég otthagytam. Pl egy nő kérdezett valamit és belinkeltek egy 7 éves kérdést, hogy rég ott van a válasz és leidiótázták. Én google-ben és a fórumon is kerestem a kérdést, nem találtam, szóval feltettem és nekem estek, hogy buta vagyok, mert ezt 3 éve kérdezték. Illetve feltettem egy kérdést és a válaszadók csak bohóckodtak alatta. Na, ahhoz képest a GYIK sokkal jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!