Írnàtok vèlemènyt, tapasztalatokat azzal kapcsolatban ha egy pàr egyik tagja kimegy külföldre dolgozni?
Kérdést elolvasva a szívembe markoltál.
Tavaj decemberbe ment ki a párom..március végén szakítottunk.
Fáj.Fájt.
Rettenetes volt, ahogy elhidegült, ahogy csak balhé ment.
Ő azóta is kint van, én meg itthon.
Ismerősök maradtunk, akik havonta egyszer beszélnek.
Viszont! Barátnőm nővére 2 évet töltött külön a párjával, előtte itthon szintén 2 évet voltak együtt. Aztán a srác kiment, és 2 év múlva tudott utána menni a barátnőm nővére. 3 éve élnek kint, és teljesen boldogok (5 hónap múlva esküvőjük lesz :) )
Szóval attól, mert én így jártam, még ismerek személyesen is jól sikerült külföldi különélést :)
Az elözö amiket mondott, azok tényleg fontosak.
Viszont ha jól értem, a párod októbertöl lenne valahol, te meg februárban mennél utána? Ez négy hónap különélés, ha ennyit nem bír ki a kapcsolatotok, akkor nincs értelme az egésznek. Itt nem évekröl van szó, csak pár hónapról, az tényleg nem nagy idö.
Ha féltékenykedsz, az így is, úgy is megöli a kapcsolatot, inkább erröl kellene leszokni és megtanulni tökéletesen megbízni a másikban - ez ugyanis minden müködö párkapcsolat alapja!
Első vagyok.
Ahova az exem ment (németország) oda sem kellett nyelvtudás, szállást biztosítottak ingyen nekik. 2 éves szerződése van. Marhajól keres ez tény. CNC a munkaköre.
Csak amit ő mondott, hogy drágább is kint sok minden. Teljesen más a színvonal, de ő tud félrerakni, hisz egymaga étkezését fizeti semmi mást (meg plussz, ha haza akar jönni).
"Fèlek ràmegy a kapcsolatunkra a tàvolság."
Ettől ne félj, a kapcsolatotok fog rámenni a távolságra (főleg, ha még féltékeny is vagy...), a távolságnak nem esik baja.
Üdv:
egy panelban felnőtt boldog ember
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!