Miért érzem ezt a mellemen?
Egy pár éve otthon rendszeresen "gyúrok". Azért tettem idézőjelbe, mivel nem kőkeményen, viszont annál inkább kitartóan és viszonylag rendszeresen. A célom nem az, hogy testéítőket megszégyenítő izomtömeggel rendelkezzek, csupán egy egészséges izommennyiség elérése. Ez az évek során szépen kiépült. Az alkatomat a nehezen hízó kategóriába sorolnám, viszont alapvetően széles vállakkal rendelkezem. Na de nem is ez a lényeg, ez csak a rizsa.
A lényeg:
Egy hete a gyúrós haverok rávettek, hogy nyomjak le 100 fekvőt. Nem egybe, viszont folyamatosan, több részben akár. Lenyomtam több részletben, kevés (1-2 perces) pihenőkkel, viszont az utolsó sorozatokat rendkívül nagy összpontosítással tudtam csak végrehajtani. Másnap még semmi jele nem volt izomláznak, de utána behajtotta rajtam az élet, de sokszorosan. Nagyon erős izomláz a mellizomban. Aztán pár nap után elmúlt. Viszont...és itt jön a lényeg: siettem ki a buszhoz ma, és azt vettem észre, hogy feltűnően (érzetre legalábbis) lötyög a mellem. Ez most lehet viccesen hangzik, de rendkívül bizar érzés volt. Régen sokat fekvőztem, noha nem ilyen intenziven, mint ez alkalommal, de a mellizmom egy ideje rendbe volt. Volt formája, nem ilyen lapos volt, viszont ezt sose éreztem.
Tapintásra nem érzek semmi különbséget azelőttről, viszont ezt a löttyenést (:DD) eddig nem éreztem. Úgy gondolom, hogy mindenképpen köze lehet a nagy megerőltetésnek. Mi lehet vajon a megfejtés, mi miatt érezhetem ezt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!