Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miben gátol a testépítés, ha...

Miben gátol a testépítés, ha hamar kezdi el valaki?

Figyelt kérdés

Azt mondják ha 18 alatt kezdi el valaki, akkor sok mindenben megakadályoz. Pl a fejlődésben.

Ezt hogy kell érteni?? Miben akadályoz meg?

2020. szept. 1. 18:04
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/86 anonim ***** válasza:
Ki ez a szellemi dögkút itt?
2020. szept. 3. 10:57
 72/86 anonim ***** válasza:
Mi ez?
2020. szept. 3. 10:58
 73/86 anonim ***** válasza:
Itt pusztítás történt
2020. szept. 3. 11:06
 74/86 anonim ***** válasza:

Az önimádó egyetemisták f@rokméregetéssel kinyírták a kérdést.

Te vagy a hülye Nem Te... Ovicsoport és ezekből lesznek a vezetők te jó Isten.

2020. szept. 3. 11:10
 75/86 anonim ***** válasza:
#74 dehogy lesz ezekből vezető. Attól mert diplomája van még nem lesz vezető azonnal. Ezek itt ketten soha nem lesznek azok...
2020. szept. 3. 11:45
 76/86 anonim ***** válasza:
Lehet nem is láttak még egyetemet belülről igazából.
2020. szept. 3. 12:01
 77/86 anonim ***** válasza:
Remélem elvégezni nem fogják, nem kell ilyen vezető senkinek
2020. szept. 3. 12:03
 78/86 anonim ***** válasza:
Létező dolog, hogy mondjuk egy versenyző testépítő azzal áltatja magát, hogy nála bizony nem is okosabb a diplomás. A diplomások hülyék, bezzeg ők olyan okosak, mert ugye a testépítés az az értelem csúcsa. Tehát elmondom nektek, hogy aki nem egyetemista, sose veszekedne össze ezen. Számotokra persze felfoghatatlanok az olyan dolgok, mint az egyetem, akinek a konditerem az élete, sose ért ezekhez a bonyolult dolgokhoz. Az egyetemisták lehetnek majd értelmiségi vezetők, a testépítők meg a prolik sztárjai, röviden. Konditermi vezetők.
2020. szept. 3. 12:42
 79/86 anonim ***** válasza:
78# Te zseni. 😂 Nem is értem, mit keresel itt a prolik között ebben a kategóriában!?
2020. szept. 3. 13:41
 80/86 anonim ***** válasza:
Ott vagyok ahol akarok, nem kell elmondanom, hogy miért. Mellesleg nem mindegy, hogy valakinek a konditerem az élete, vagy mondjuk csak néha gyúrogat, mondjuk ha az egyetem felidegesíti. Akkor persze elég sok lesz az a néha. A konditerem népénél suttyóbbat nem ismerek.
2020. szept. 3. 13:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!