Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miben gátol a testépítés, ha...

Miben gátol a testépítés, ha hamar kezdi el valaki?

Figyelt kérdés

Azt mondják ha 18 alatt kezdi el valaki, akkor sok mindenben megakadályoz. Pl a fejlődésben.

Ezt hogy kell érteni?? Miben akadályoz meg?

2020. szept. 1. 18:04
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/86 anonim ***** válasza:

A Schwarzenegger az élő példa, hogy a fejlődésben nem állította meg a fiatalkori testépítés.

Ettől függetlenül lehetséges például a tornászoknál, hogy igenis a túlterheltségtől nem a koruknak megfelelően fejlődnek pl a lányok. De a tornászok általában 4-5 évesen kezdik.

2020. szept. 2. 08:17
 22/86 anonim ***** válasza:
62%
14 évesen én voltam a legalacsonyabb az osztályban, utána elkezdtem edzeni, most 184 cm vagyok, most akkor mi van?
2020. szept. 2. 08:47
 23/86 anonim ***** válasza:
52%
Én 12 évesen kezdtem. 195 cm vagyok. De nélküle tuti 220 lennék :))
2020. szept. 2. 09:05
 24/86 anonim ***** válasza:
Most 23 éves vagyok, körülbelül 10 éve beszélt a sportorvos a csöves csontokkal kapcsolatban, szerinte nem árt a növésnek. Elég rég volt. Aztán körülbelül 16 voltam, amikor egy edző, (a diplomás akiről írtam) beszélt róla, viszont nem emlékszem szó szerint. Ő is korán kezdte el, ettől még nagyon nőtt. Én is korán kezdtem el, sokat nőttem. Mind magasak vagyunk. Nálam az ő véleményük, még ha nem is 100% többet ér, mint a gyakoris hülyéké.
2020. szept. 2. 09:51
 25/86 anonim ***** válasza:
Remélem ebből már érteni fogod, hogy miért nem ér semmi a véleményed és miért vagy hiteltelen...
2020. szept. 2. 09:52
 26/86 anonim ***** válasza:

Ha ennek lenne bármiféle valós alapja, lenne a neten róla kismillió tanulmány meg kimutatás, stb., és nem csak a 10 évvel ezelőtti csapatorvosodra hivatkoznál.

Tehát aki 18 év alatt súlyzót fog a kezébe, az mind mélynövésű lesz és visszamarad a fejlődésben. Rendben, hiszek neked! :DD

2020. szept. 2. 10:47
 27/86 anonim ***** válasza:
Itt mindenki professzordoktormester😹
2020. szept. 2. 14:39
 28/86 anonim ***** válasza:
Nektek meg azt kell megérteni, hogyha én 10 éve beszéltem valakivel, akkor nem tudok visszamenni az időben. Annyit mondok, hogy mindkettő diplomás ember, aki sporttal foglalkozik, nem olyan prolik, mint a testépítők. Illetve én 174 körül vagyok, az imserősöm 178 centi körüli. Mindkettőnk korán kezdte, az én apukám 183 centi, az ismerősöm apja is magsabb volt nála amikor nem kezdett el öregedni. Tehát én szerintem tovább nőttem volna, ha nem kezdek el korán, nem is nőttem sokat mióta edzettem. Nem lesz mindenki sovány növésű, viszont én többet tippeltem volna, és nem csak én vagyok ezzel így, azok közül akik korán kezdték. mellesleg aki azon viccelődik, hogy én mire hivatkozok, azoknak azt mondom, hogy a nagy testépítő guruk se szoktak hivatkozni sokszor, amikor úgy beszélnek, hogy ők mindenhez értenek, ami testépítés. Amúgy nem csapatorvos hanem sportorvos, és értelmesebb, mint a kondis suttyók.
2020. szept. 2. 14:50
 29/86 anonim ***** válasza:

Te tényleg nem érted, hogy ez így semmit nem jelent. Írsz névtelenül valamit. Ennek így nincs semmi súlya. Ha egy tudományos publikációt mellé tudsz rakni akkor az rendben van.

Így sajnos hiteltelen a mondandód.

Én is leírtam, hogy anno beszéltem sportorvossal aki pont az ellenkezőjét állította. Akkor melyiknek van igaza?

2020. szept. 2. 14:56
 30/86 anonim ***** válasza:
Vége a tanításnak gyerekek? 😹
2020. szept. 2. 15:06
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!