Miben gátol a testépítés, ha hamar kezdi el valaki?
Azt mondják ha 18 alatt kezdi el valaki, akkor sok mindenben megakadályoz. Pl a fejlődésben.
Ezt hogy kell érteni?? Miben akadályoz meg?
A Schwarzenegger az élő példa, hogy a fejlődésben nem állította meg a fiatalkori testépítés.
Ettől függetlenül lehetséges például a tornászoknál, hogy igenis a túlterheltségtől nem a koruknak megfelelően fejlődnek pl a lányok. De a tornászok általában 4-5 évesen kezdik.
Ha ennek lenne bármiféle valós alapja, lenne a neten róla kismillió tanulmány meg kimutatás, stb., és nem csak a 10 évvel ezelőtti csapatorvosodra hivatkoznál.
Tehát aki 18 év alatt súlyzót fog a kezébe, az mind mélynövésű lesz és visszamarad a fejlődésben. Rendben, hiszek neked! :DD
Te tényleg nem érted, hogy ez így semmit nem jelent. Írsz névtelenül valamit. Ennek így nincs semmi súlya. Ha egy tudományos publikációt mellé tudsz rakni akkor az rendben van.
Így sajnos hiteltelen a mondandód.
Én is leírtam, hogy anno beszéltem sportorvossal aki pont az ellenkezőjét állította. Akkor melyiknek van igaza?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!