Miben gátol a testépítés, ha hamar kezdi el valaki?
Azt mondják ha 18 alatt kezdi el valaki, akkor sok mindenben megakadályoz. Pl a fejlődésben.
Ezt hogy kell érteni?? Miben akadályoz meg?
"A tudomány nem így működik. Nem attól lesz valakinek igaz állítása, hogy cipész, gyógyszerés, biológus, kőműves. Be tudja bizonyítani az állítását vagy nem. Mondhatja a legelismertebb szaktekintély is az álláspontját, ha nem tudja bebizonyítani, csak egy vélemény marad, esetleg hipotézis. Ezt kéne megérteni."
Egyetemre járok, aminek a nevében is benne van a tudomány, nem kell egy konditermi fickónak kioktatnia. :D
Mellesleg ti pedig annyit írtatok, hogy kamu, meg fake news, meg ilyenek. Én legalább elmondtam saját példámat, még mindig több mint a tiétek. Még egyszer szeretném elmondani, tíz évvel ezelőtt volt, attól még létezik, mert nincs rá forrásom, amit mondtam az igaz, még mindig én fejtettem ki a saját helyzetemet leginkább. Nincs forrásom, mert 10 éve volt. Annyit tudok, hogy én nem nőttem utána sokat, korán kezdtem. Más is van így vele.
Én is elmondtam, hogy nekem 10 éve ennek az ellenkezőjét mondta egy sportorvos.
Plusz saját példám, 14 évesen kezdtem edzeni és 190cm vagyok. Korán kezdtem de nőttem. Ez az én példám ami bizonyítja, hogy nem állsz meg a növésben.
"Egyetemre járok, aminek a nevében is benne van a tudomány, nem kell egy konditermi fickónak kioktatnia. :D" És csak te jársz egyetemre azt gondolod? :)
Milyen szakra is jársz?
Meg az informatika is. Jó reggelt. :)
4 informatikus bsc van ha jól tudom összesen. Gazdaság, mérnök, programtzervező, mérnökinfó. Milyen mérnök vagy te? xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!