Miben gátol a testépítés, ha hamar kezdi el valaki?
Figyelt kérdés
Azt mondják ha 18 alatt kezdi el valaki, akkor sok mindenben megakadályoz. Pl a fejlődésben.
Ezt hogy kell érteni?? Miben akadályoz meg?
2020. szept. 1. 18:04
51/86 anonim válasza:
Feladom, igazad van, nem vagy mérnök, nem tartozol műszaki tudományokhoz, semmi közöd hozzájuk, én meg mekibe takarító vagyok. Sajnálom, nem vagyok elég hülye ehhez az értelmi szinthez. Nem csodálom, hogy a tanáraim mindig arról panaszkodnak, hogy mennyire esik a hallgatói színvonal.
52/86 anonim válasza:
Azért mert valaminek van köze a másikhoz, attól még nem oda tartozik. Nem a hallgatói színvonal esik, a hozzád hasonló prolik színvonala, akik nem értik meg, hogy egy szak hová tartozik. Belinkelem neked a felvit nagyokos olvasd el, hogy a képzési területnél mit ír. Magyarázd azt is meg nekem, hogy miért informatika a képzési terület. Tessék, magyarázd meg, ha nem sikerül, te tévedtél. [link] Itt okoskodsz, pedig nem érted meg, hogyha valami mérnökinformatikus az nem olyan mint a villamosmérnök. Te nem jársz egyetemre. Nézd meg a linkem és keresd meg a képzési területnél, hogy mit ír.
53/86 anonim válasza:
52. Hát mérnök képzési terület nincs is megnevezve a felvin :)
54/86 anonim válasza:
Csak azt nem értem, hogyha a mérnökinfós nem mérnök, miért járnak velünk ugyanarra a fizika órára?:D
55/86 anonim válasza:
53 Meg van nevezve, csak azoknál azt írja, hogy műszaki. 54 Ez furcsa dolog a pénzügy és számviteles is ugyanarra jár, mint a turizmusos. Akkor a pénzügy és számviteles az vendéglátós mi? Illetve akkor magyarázzátok el nekem okosok, hogy a gépészmérnök képzési területe miért műszaki, a mérnökinfósé miért informatika. Valamelyikőtök fejtse ki nekem. Szeritnem szóljatok be az oktatási hivatalba xy vagyok, gyúrós suttyó, az Önök besorolása rossz, tegyék át a mérnökinfót műszaki képzés megnevezése alá, mint a villamosmérnököt. Keressetek egy szoftverfejlesztőt és magyarázzátok el neki, hogy ő mérnök. Okosak.
56/86 anonim válasza:
A szoftverfejlesztő inkább a programtervező informatikus szaknak felel meg, az nem mérnök.
57/86 anonim válasza:
Pedig mérnökinfón végzett is dolgozik ott. Mond el neki, hogy te mérnök vagy. Nevet majd rajtad. A mérnökinfós se mérnök hanem infós.
59/86 anonim válasza:
57. Nyilván, dolgozhat ott attól még, végzettség nélkül is van szoftverfejlesztő, gépészmérnök is lehet szoftverfejlesztő, de a mérnökinfó képzésnek nem az a célja, hogy szoftverfejlesztőket képezzen.
60/86 anonim válasza:
Érdekes módon mégse villamosmérnök lesz szoftveres meg nem is gépész hanem mérnökinfós. :D Miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!