Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Rich Piana miben halt meg?

Rich Piana miben halt meg?

Figyelt kérdés

2017. aug. 25. 18:04
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
85%
Ezt most komolyan kérdezed? Inkább az a csoda eddig hogyan maradt életben. Mindenesetre nyugodjon békében akármilyen ember is volt.
2017. aug. 25. 18:13
 2/16 anonim ***** válasza:
Allitolag kokaint, tukrot, kartyat, penzt talaltak az asztalon amikor rosszul lett. Par napig, hetig komaban volt. Ma halt meg. Nyilvan a sok cucc, synthol nem tesz jot, de ki tudja. Lehet rejtett szivbetegseg, barmi.
2017. aug. 25. 18:21
 3/16 anonim ***** válasza:
57%
Aha rejtett szívbetegsége. A csávó 20+ évig masszívan koxolt. De nagon durván. Pár hónapja csinálta azt az elmebeteg kurát amikor egy egész patikányi cuccot tolt, hogy a lehető legeslegnagyobb legyen. Én nem örülök neki, hogy meghalt félre ne magyarázza senki, de sajnos ezeknek a dolgoknak meg kell egyszer fizetni a következményeit és nem pénzben. Mert az szarásig volt neki, annyi amit el sem tudtok képzelni. De ahelyett, hogy visszavett volna és élvezte volna az életet kicsinálta magát az életvitelével. A vagyont nem viheted át a tulvilágra. Most lényegtelen, hogy szétkokózva szétfejelte a padlót, vagy a szive krepált be.
2017. aug. 25. 18:25
 4/16 anonim ***** válasza:
57%
Minden testépítő halálánál valaki bemondja hogy rejtett szívbetegség...akkor már 15 éve meghalt volna
2017. aug. 25. 18:26
 5/16 anonim ***** válasza:
61%
utcai ruhaban
2017. aug. 25. 18:49
 6/16 anonim ***** válasza:
43%

Nem azt irtam, hogy rejtett szivbetegsegben halt meg, hanem hogy AKÁR az is lehet, barmi. Nyilvan a kox is kozrejatszott, lehet konkretan amiatt. Dallasnal is azt mondtak fulladas, de persze ott sem tett jot, hogy benne volt egy gyogyszertar.

Soha nem fogjuk megtudni, miben halt meg, max a kozvetlen kornyezete tudja az igazsagot.

2017. aug. 25. 19:23
 7/16 Lazy Lover ***** válasza:
43%
nyílván szétcseszte a szívét a sok kox de azért nyugodjon békében
2017. aug. 25. 19:28
 8/16 anonim ***** válasza:
84%
Brutalis mennyisegu kokszolas+kiegeszito gyogyszerek+fajdalomcsillapitok+kokain
2017. aug. 25. 19:43
 9/16 anonim ***** válasza:
87%
Nem is tudtam, hogy meghalt...Nyugodjon békében.
2017. aug. 25. 23:08
 10/16 A kérdező kommentje:

Azt megmondaná nekem valaki,hogy fájdalomcsillapítót miért szedett?

Mert ezt is olvastam,hogy fájdalomcsillapítót szedett,miért?

2017. aug. 26. 00:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!