Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miben gátol a testépítés, ha...

Miben gátol a testépítés, ha hamar kezdi el valaki?

Figyelt kérdés

Azt mondják ha 18 alatt kezdi el valaki, akkor sok mindenben megakadályoz. Pl a fejlődésben.

Ezt hogy kell érteni?? Miben akadályoz meg?

2020. szept. 1. 18:04
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/86 anonim ***** válasza:
0%
Ahaaa persze. Figyi nem vagy hiteles ennyi. Vedd már magad észre.
2020. szept. 1. 21:30
 12/86 anonim ***** válasza:
Nekem a diplomás sportorvos és a diplomás edzőm azt mondta, hogy ez nem igaz, nem befolyásolja. Gondolom a sportorvos meg az edző nem a két szép szeméért kapott diplomát és csak tudják, hogy mit beszélnek.
2020. szept. 1. 21:31
 13/86 anonim ***** válasza:
Csakhogy nekem létező emberek mondták, nem olyanok akiket kitaláltam, hogy rákontrázzak a másikra. Ja persze a konditerem szakmunkásai hitelesebbek, mint a diplomás szakemberek. :D
2020. szept. 1. 22:18
 14/86 anonim ***** válasza:
0%
13. Kérlek válaszolnál? Hogyan bizonyítják?
2020. szept. 1. 23:14
 15/86 anonim ***** válasza:
74%
Most 23 éves vagyok, körülbelül 10 éve beszélt a sportorvos a csöves csontokkal kapcsolatban, szerinte árt a növésnek. Elég rég volt. Aztán körülbelül 16 voltam, amikor egy edző, (a diplomás akiről írtam) beszélt róla, viszont nem emlékszem szó szerint. Ő is korán kezdte el, nem nagyon nőtt. Én is korán kezdtem el, nem nagyon nőttem. Persze alacsonyak se vagyunk, viszont gyerekként azt hittük, hogy magasabbak leszünk. Nálam az ő véleményük, még ha nem is 100% többet ér, mint a gyakoris hülyéké.
2020. szept. 1. 23:19
 16/86 anonim ***** válasza:
0%
Aha, értem. Szóval ez inkább személyes vélemény volt, mint biológiai tény részükről.
2020. szept. 1. 23:24
 17/86 anonim ***** válasza:
Nem személyes vélemény volt. Most ha ott lennék eltudnék beszélgetni velük erről, viszont ugye 10 éve volt meg 7 éve, kicsit régen volt ez az egész. Mindenesetre, nekem a konditerem népénél értelmesebbnek tűnnek és tanultabbaknak.
2020. szept. 1. 23:28
 18/86 anonim ***** válasza:
Viszont a ti kedvenc testépítőitek pedig olyanokat is mondanak néha, mint például, hogy a cukor mellett nem lehet fogyni, holott az is baromság.
2020. szept. 1. 23:44
 19/86 anonim ***** válasza:
Tehát szerintem ha hülyeségeket keresünk, akkor inkább a testépítőket érdemes figyelni.
2020. szept. 1. 23:45
 20/86 anonim ***** válasza:
A tudomány nem így működik. Nem attól lesz valakinek igaz állítása, hogy cipész, gyógyszerés, biológus, kőműves. Be tudja bizonyítani az állítását vagy nem. Mondhatja a legelismertebb szaktekintély is az álláspontját, ha nem tudja bebizonyítani, csak egy vélemény marad, esetleg hipotézis. Ezt kéne megérteni.
2020. szept. 2. 08:05
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!