Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogy oldjam meg a kaját (kolesz)?

Hogy oldjam meg a kaját (kolesz)?

Figyelt kérdés

Nemsokára koleszba költözök, így 5 napra meg kellene oldanom minden héten a kaját.

Körülbelül napi 3000 kalóriát eszek, ezt megcsinálva, bedobozolva, nagyon sok idő és illetve ez elég sok helyet jelent a bőrönben, plusz cipelni is kellene, 3000 kalória 5 napon keresztül az 15000 kalóriát jelentene és ezt ellene elpakolnom, cipelnem, szóval valami egyszerűbb megoldás kéne.

Van valami tipp, hogy hogy oldjam ezt meg?

2020. aug. 31. 18:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

10#

A méretedtől is függ.

Most kb 93kg vagyok én 3.000 kcaltól fogyok ha kicsit kardiózom, de most lusta vagyok és ülőmunka + heti 4db 45-60 perces sima edzés mellett 2.500-700 kcalal fogyok.

2020. aug. 31. 22:19
 12/12 anonim válasza:
Még nem találkoztam olyan egyetemi kolesszal ahol ne lett volna szobánként hűtő, és szintenként konyha. Pont úgy oldod meg a kaját, ahogy otthon. Én egyetemi koleszba nem is vittem soha otthonról, csak a megérkezésem estéjére vacsorát. Aztán másnap elmentem a boltba, és főztem. Reggelente tojást sütöttem. Pont mint otthon.
2020. szept. 1. 23:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!