Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogy oldjam meg a napkozbeni...

Hogy oldjam meg a napkozbeni kajat?

Figyelt kérdés

Csirkerizsre nincs minden nap lehetosegem. Amikor nincs, akkor ezeket eszem, reggelirr tejberizs+feherje, suliba viszek zabkasat, zabpalacsintat, sonkas tojasos szendvicset. Ha nem, akkor sajnos becsuszik egy-egy kinai is (nem a bundas husos), vagy gyros.

Milyen alternativakat tudtok?

2015. nov. 25. 19:37
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem teljesen értem, miért nincs lehetőséged csirke-rizsre. Anyagi okok?

Ha nem az anyagiak a probléma, akkor suliba tudnál vinni műanyag dobozos kaját.

2015. nov. 25. 20:51
 2/4 A kérdező kommentje:

Anyagi természetesen.

Sajnos a szüleim nem tudják megérteni az elveimet, ezért nincs mindennap csirke-rizs.

De a kínait még mindig jobb, mint az átlag ember fogyasztott péksüti-tejeskávé.

2015. nov. 25. 21:26
 3/4 anonim ***** válasza:
Mond már el miért olcsób a kínai kaja? Matek nem megy látom
2015. nov. 25. 21:52
 4/4 anonim ***** válasza:

Rég jártam kínaiban, de én sem értem, miért lenne az olcsóbb. Kínaizni nekem mindig drágább, mint magamnak főzni rendes ételt.

A rizs extrém olcsó, fehérjét pedig csak esztek otthon, mivel az kell, max. kicsit zsírosabbra jön ki úgy... Milyen lehet az otthoni étkezésetek, hogy a kínai olcsóbb és jobb?

A zabkása és zabpalacsinta szerintem jó cucc, ha kijönnek a makróid, akkor csináld úgy. Tejet nem innék, de a te életed.

A napközbeni ételen kevesebb felelősség van, ha az otthoni ételed megfelelő (nem hiszek benne, hogy pár óránként kéne tolni fehérjét, ha a reggeli fehérjedús és a vacsora is, olyan nagy bajban már nem lehetsze téren, de valami fehérje azért bent is befigyel az ételedben), ilyenkor sok lehetőséged van, nyilván rendes ételekre koncentrálj akkor is, de ezt gondolom tudod.

2015. nov. 25. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!