Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogy oldjam meg a kaját (kolesz)?

Hogy oldjam meg a kaját (kolesz)?

Figyelt kérdés

Nemsokára koleszba költözök, így 5 napra meg kellene oldanom minden héten a kaját.

Körülbelül napi 3000 kalóriát eszek, ezt megcsinálva, bedobozolva, nagyon sok idő és illetve ez elég sok helyet jelent a bőrönben, plusz cipelni is kellene, 3000 kalória 5 napon keresztül az 15000 kalóriát jelentene és ezt ellene elpakolnom, cipelnem, szóval valami egyszerűbb megoldás kéne.

Van valami tipp, hogy hogy oldjam ezt meg?

2020. aug. 31. 18:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Főzz koliban magadra, vagy járj el menzára/hozass kaját és a kiegészítést oldd meg.

5 napra nem is nagyon tudsz kaját vinni.

Ha pl vasárnap is megfőzi anyud, azt nem tudom csütörtök vacsinál megennéd-e. 2-3 napra tudsz kaját vinni.

Hűtőd lesz?? Mekkora??

Van amibe befér 3-4 ételes (/fő) meg 1-1 félliteres víz és csókolom. Oda alapból be se tudnál nyomni egy heti kaját.

Meg van ahol hűtő se nagyon van (esetleg közös hűtő, oda meg nem nagyon érdemes pakolni).

2020. aug. 31. 18:54
 2/12 anonim ***** válasza:
24%
Az élet nagy problémái, ami a mamahotelban nem volt 😅
2020. aug. 31. 19:25
 3/12 anonim ***** válasza:
54%
Nem akarok hülyének tünni de mi a p@csömnek 3000 kalória az nem sok egy kicsit?
2020. aug. 31. 19:28
 4/12 anonim ***** válasza:
3. 2800 kcal-al szálkásítottam a végén, 3200-al kezdtem...3000 az semmi.
2020. aug. 31. 19:33
 5/12 A kérdező kommentje:

Igazából még van időm gondolkodni, mivel csak jövőre megyek egyetemre, szóval még van egy évem. Menzára, büfére, nem akarok járni, mivel szeretném kimérni a kaját, hogy biztosan fejlődjek, illetve ne egyek túl sokat és hízzak el. Főzni én főzök magamra, de koleszban még nem tudom, hogy hogy tudom majd megoldani. Gondoltam arra is hogy veszek majd ilyen hordozható gázrezsót.

#3, Most 2400 kalórián vagyok és szálkásítok, heti 0,5-0,7 kg körül megy le a súly. Mikor tömegeltem kellett 3000 kalória, sőt... pedig nem is vagyok aktív, a nap nagy részében ülök.

2020. aug. 31. 19:37
 6/12 anonim válasza:
95%

"Az élet nagy problémái, ami a mamahotelban nem volt 😅"

Jaj, tudtam, hogy megjelennek a bugris prolik!

Tudjuk, te 3 éves korodtól jársz a fődre dógozni, oszt hazaadod a pízt!

És 2 éves korodtól magadra főzöl...persze csak rántotthúst zabálsz!

2020. aug. 31. 20:14
 7/12 Szergej55 ***** válasza:
100%
Gyakorlati tanácsot talán annyit tudok adni, ahogy mi csináltuk. Kb. 3 napi kaját magammal vittem a bőröndben, a többit megoldottam, ahogy lehetett. Egyébként fölösleges nagyon ráfeszülni az evésre, persze nem lényegtelen, de ha normálisan edzel és pihensz, akkor már félsikernél is előrébb vagy.
2020. aug. 31. 20:22
 8/12 anonim ***** válasza:

3 as vok annyitol nem hizol meg? Rendesen sokat kell enni ahoz hogy több izmot növessz?

Gondolom ha edzessz akkor nem rakodik le semmi

2020. aug. 31. 20:39
 9/12 anonim ***** válasza:
Van akinek gyors az anyagcseréje, ennyi a válasz
2020. aug. 31. 20:47
 10/12 anonim ***** válasza:

Nembaj en fogyokurazok pont xd

Eppen hogy elerem a 2000 kaloriat de az izom igy is no szoval nemvagom de gondolom egyentol fugg

2020. aug. 31. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!