Osztálykiránduláson hogy oldjam meg a kaját?
Épp benne vagyok a tömegnövelésben és három napra osztálykirándulásra megyünk ahol max a magammal vitt aminosav kreatin glutamin tejsavó fehérje és zab kombóra leszek utalva.Mennyi kárt tehet 3 nap kihagyás illetve mit lehetne vinni amivel némileg pótolható a táplálék?
Még azon gondolkoztam hogy eselteg egy sciteces oat n whey-be beruházok.
Aminosav meg glutamin hulyeseg
Az h viszel feherjet meg zabot az mar nem hulyeseg
Meg vihetsz szemdvicset vagy rendes kajat ha van huto ahova mentek
De 1-2nap nem a vilag vege
susu azért te is nagyon vágod:) "aminosav meg glutamin"
heres a lil secret, a glutamin is aminosav
ez olyan mint a "fehérjét vegyek vagy proteint?"
Tudom
Csak kulon irta ezert kulon leirtam h minde 2 folosleges
Ahogy írták, 3 nap semmi, de miért nem tudsz ételt vinni? Vannak elállós ételek. Én mondjuk magkenyeret szoktam ilyenkor, amit itthon pont nem eszem, de ez van, a sima főtt tojás azzal együtt nem vonz, hogy héjában főzve s hagyva köztudottan eláll hetekig szobahőmérsékleten.. Azért azt is szoktam pakolni a túra elejére. Mondjuk én zsírosan s húsmentesen eszem, más étrenden inkább valami füstölt húsban kéne gondolkodni vagy kinek mi fér bele s szimpatikus.
Csak egy kirándulás miatt nem vennék fehérjeport, unnám is veszettül, de te tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!