Hogyan oldjam meg magam az edzést?
Felejtsd el, hogy a klasszikus fekve nyomás HELYETT egykezesekkel nyomsz vagy akár gépen.
A kritikus sorozatokra kérj meg valakit, ennyi.
20-ból 19 ember szívesen segít.
Jobb ha megkérsz valakit, hogy felügyelje a sorozatot, mint hogy akkor segítsenek amikor már nem bírod kinyomni és levegőd sincs segítséget kérni.
egykezesekkel úgy érzem,hogy nem tudom ugyanazt produkálni.
Gondoltam én is erre,hogy annyit nyomok amennyit még biztos,hogy ki tudok nyomni,de úgy gondolom hogy pont az erősítene amit a végén kellene kinyomni,tehát ami már nehezen megy...Az lenne az igazi ha valaki ott állna mögöttem és mondaná,hogy na még 1 et....és még 1 belefér... Fekvenyomógépet nem tudom hogy milyen,nem tudom hogy abba a konditerembe ahova mennék van-e?Mennyire gyakori ez az eszköz.
https://www.youtube.com/watch?v=Ru0scbx8DuI
Ha van ilyen keret akkor csak állítsd be és nyugodtan használd, nem kell félned a nagyobb súlyoktól, mert nem fog rád szakadni. A videóban részletezi a csávó hogy hogyan is kell jól beállítani, hogy ne akadályozza a fekvenyomásodat de mégis biztonságos legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!