Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kinek melyik edzés felosztás...

Kinek melyik edzés felosztás vált be, melyiket ajánljátok?

Figyelt kérdés
Ezek közül melyik vált be nektek legjobban, milyen leosztásban?

2020. aug. 5. 09:38
A kérdező szavazást indított:
Heti 3 teljestest
Alsó-felsőtest heti 4
Push-Pull-Leg heti 3
Push-Pull-Leg heti 5
Bro split heti 5
egyéb
14 szavazat
 1/4 PRajmund válasza:
Először azt kéne tudnom, hogy mi a célod? Szállkásítás? Tömegnövelés?
2020. aug. 12. 19:37
 2/4 PRajmund válasza:
Most kezdenéd, vagy már ezelőtt is edzettél? Otthoni vagy edzőteremre is van lehetőséged?
2020. aug. 12. 19:38
 3/4 A kérdező kommentje:
Otthoni kézi súlyzókkal, edzettem eddig is fél évet és elsősorban tömegelés lenne a cél.
2020. aug. 13. 12:06
 4/4 PRajmund válasza:
Akkor bizonyára már nem vagy annyira kezdő. Én ezek közül legjobban a Push-Pull-Leg heti 5-öt preferálom. De egy egyszerű tömegnövelő edzésterv válna be a legjobban szerintem. Figyelj az edzés intenzitására, a frekvenciára, ezeket tartsd be és változtass! Emellett tarts egy étrendendet. Figyelj a kalóriatöbbletre, a telített szénhidrátokra, zsírokra, vitaminokra és rostokra. Egyáltalán nem mindegy, hogy mit eszel. Például nem minden zsír felel meg (pl. a dió zsír jó, a mekis zsír nem). Legyen elegendő a napi fehérje bevitelét, ezt pótolhatod például tejsavó fehérjével. Tömegekéshez jó a kreatin. Én a 6 hetes kreatin kúrát ajánlom. Sok sikert!
2020. aug. 14. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!