Ez az edzés felosztás így mennyire működhet?
Figyelt kérdés
Új munkahelyem lett, új beosztás meg minden, így nem tudok heti 5 napot edzeni mint eddig.
Az új felosztás amit kitaláltam, az 3 edzés 2 nap pihenő és így váltakozna, nem lenne heti felosztás.
Pl h mell-váll-tricepsz, másnap hát-bicepsz, harmadnap láb és utána 2 pihenő.
Ez így működhet vagy kevés az 5 után?
2020. aug. 3. 18:16
1/3 anonim válasza:
Ha heti 5 nap edzettél, akkor már olyan szinten kellene lenned, hogy össze tudsz állítani magadnak egy edzéstervet. Ha nem tudsz, akkor ismerkedj a testépítés alapjaival! Annyit segítek, hogy a három részre osztott edzés nem optimális. Mivel nem írtál a munkarendedről, nem tudok tanácsot adni az időbeosztásra.
2/3 A kérdező kommentje:
Nem heti háromra gondoltam, hanem úgy hogy pl van egy push a, pull a, leg a és egy push b, pull b és leg b nap.
PL:
Hétfő: pusha a, Kedd: pull a, Szerda leg a, Csütörök és Péntek pihenő,
Szombat: push b, Vasárnap: pull b, Hétfő: leg b, Kedd és Szerda pihenő és csütörtökön kezdődik megint a pull a-val.
2020. aug. 3. 21:11
3/3 anonim válasza:
Szerintem jó felosztás bár én a vállat átraknám esetleg lábnapra. Csak azért mert pl a mell nap azért megdolgozza a vállat is, így nem tud az ember rá edzeni jól,el lesz fáradva már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!