Csömör roland kérdése:
Ez edzés felosztás hogy hangzik?
Figyelt kérdés
Sziasztok ez a edzes felosztas hogy hangzik?
mell-hát
bicepsz-tricepsz
Váll
Álltalában ezt 2x egy héten 1 pihi nappal
Igazából Fateromék 15-20 éve hobbi testépítők ők is igy edzenek.
Előre is köszi mident
2020. jún. 29. 13:22
1/10 anonim válasza:
nemertem.. ha faterodek 15-20 eve edzenek, akkor miert nem öket kerded meg? 15 ev rengeteg tapasztalat. lathatod rajtuk, hogy mennyire valt be nekik.
3/10 anonim válasza:
Na, egy újabb lábatlankodó. Amúgy antagonista edzés nagyjából amit leírtál, de ha lábaznál is rendesen, örülnél, hogy lyuk van a seggeden, nem kétszer felsőtestet edzeni egy héten, csak az a baj, hogy egy gyenge töki vagy, ez van.
5/10 anonim válasza:
akik itt röfögnek, hogy lábedzés hol van, lefogadom, hogy azok is szökőévente egyszer lábaznak :D
6/10 anonim válasza:
5-ös, mert nyilván 1 szóból te megállapítottad hogy ki vagyok, hány éves vagyok, milyen nemű vagyok, a horoszkópomat, a hajam színét, hogy hány pattanás van a seggemen. Ugyanezzel a logikával te nem lábazol, mert itt röfögsz, hogy nem lábazunk, ezzel szerinted bizonyítva lett hogy te lábazol.
8/10 anonim válasza:
Gyerekek a láb nem lóg ki a bömösböl... ! :D
A Fatertő kértél tanácsot?
9/10 A kérdező kommentje:
Sziasztok megint én :) nekik bevállt igen. A láb nem a kedvencunk/kedvencem ettol eltekintve neha neha beiktatok eggyet mivel nem vagyok versenyzo feleslegesnek tartom a tultolt Lab napokat szimplan egy jo fizikumot szeretnek elerni naturalba.
A kerdesem meg arra iranyult hogy alltalaban mindenhol ezt a push-pull-leget sztàrolják vagy hallottam valami ab-t is :) mellesleg köszi fiuk igen a bmwbol csak a felsotest latszik.
2020. jún. 29. 20:37
10/10 anonim válasza:
Azt remélem tudod, hogy nem szimplán esztétikai okokból kell a lábat is edzeni, hanem azért is, hogy a vérkeringésed kiegyensúlyozott legyen. Lefordítom: ha csak felsőtestre edzel, akkor a felsőtested erezete sokkal jobban igénybe lesz véve mint az alsótestedé, így keringési problémáid is lehetnek. Bár szerintem ez téged nem fenyeget, mert ahogy elnézem olyan kevés a tudásod, hogy a felsőtested sem lesz komolynak mondható ha így folytatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!