Hozzáértő vetne egy pillantást az edzéstervemre? Véleményeket, tanácsokat várok.
Saját testsúlyos, teljes testes edzést végzek heti 3x.
A lenti gyakorlatokat végzem. Mindegyik gyakorlatból egy sorozatot csinálok technikai maximumig! Az edzés így durván 45-60 perc.
Mell/Tricepsz
-Tolódzkodás
-Fekvőtámasz
-Hátsó támaszos tolódzkodás
-Gyémánt fekvőtámasz
-Tigris fekvőtámasz
Hát/Bicepsz
-Húzódzkodás alsó fogással
-Húzódzkodás felső fogással
-Húzódzkodás semleges fogással
-Invertált evezés felső fogással
-Invertált evezés alsó fogással
-TRX bicepsz
Comb/vádli
-Guggolás
-Kitörés
-Vádlizás
10# "A konditerem viszont valahogy nem az én világom."
Ez nem kifogás. Ha kényelmetlenűl érzed magad ott, akkor pont ott a helyed hogy legyőzd a félelmed és rájöjj hogy senkit sem érdekel mit csinálsz, milyen gyakorlatot csinálsz helytelenül stb... mert senki sem figyel.
Normális okok a konditerem kerülésére:
-Nincs reális közelségben (faluban élsz elszigetelve)
-Túl drága (azaz nincs felesleges havi 5 ezred a legolcsóbb teremre)
-Félsz a vírus helyzettől és állampolgári kötelességednek érzed, hogy csak a legfontossabb dolgok miatt hagyd el a lakásod
-Nem akarsz fejlődni és csak a mozság szeretete miatt csinálod azt az edzést amit most.
... de ez a "A konditerem viszont valahogy nem az én világom." kifogás, de közben fejlődni is akarsz. Ez kamu.
Én nem csodálom hogy nem akar járni. Az egész modern testépítés elindult egy ilyen magamutogató picsogás felé.
A gépek 99% is tök felesleges.
Szépen lassan, eltűntek az igazi old school termek.
13# Falu, kisebb pest megyén kívüli városban.
Budapesten kisebb eldugott hely.
Budapesten egyetemen ha diák vagy. (Például nekem ilyen bérletem volt)
Ezzel a saját testsúlyos edzéssel teljes testes felosztásba lehet kellő intenzitást,terhelést elérni?
Nem lenne jobb egy 1.nap mell,bicepsz,tricepsz 2.nap láb,has 3.nap hát,váll felosztás mondjuk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!