Miért hízok ilyen gyorsan?
Figyelt kérdés
Elkezdtem tömegelni 5-6 napja és feljött majdnem 1kg, arányosan minden nap +0.1-0.2kg jön fel amit nem értek mert 2800-2900kcal-val deficitben voltam, most 3100-3200-on vagyok, a számok alapján sehogy se jön ki ez az ütemű hízás.2020. júl. 15. 08:03
1/5 anonim válasza:
Megkotott viz sokat hoz az elllso pa nap
2/5 anonim válasza:
Dobd ki a mérleget,menj el pisálni,vesd le a kilós lábbelidet.
Komolyan 1kilón megy a dillema?
1kilón,amikor napszaktól függően lehetsz +-2-3kg is?
3/5 A kérdező kommentje:
Nyilván wc-zés után, evés előtt ugyanazokban a napszakokban mértem.
2020. júl. 16. 08:57
4/5 anonim válasza:
Ne mérd naponta.Semmi értelme.Vizet köt meg a szervezeted.Sósabb kaját ettél,menzeszed van,fel vagy puffadva..sokminden beleszól.
Ezért nincs is értelme dekázgatni.
A tükör fontosabb mérce,mint a mérleg.
A mérleg esetleg egy tályékoztató,ha 2-3hetente megnézed a mutatót,és még abbol se derül ki,hogya testszirod hogy változott.Tehát felejtős.
#2voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!