Miért hízok ilyen gyorsan/könnyen?
Figyelt kérdés
Hétvégén megmértem magam, és 58,1 kg voltam,most szintén megmértem magam, de most meg 58,7 kg vagyok és nem értem, hogy hogyan? Pár nap alatt ennyit hízok?? Szeptemberben 54 kg voltam most meg 58 4kg híztam? Ez számomra hihetetlen, jó oké ünnepek meg minden de 4 kg??? Kezdek aggódni... Valaki mondjon valamit hogy ez normális? Vagy sem. Egyébként 162 cm vagyok sztem sok az 58 kg :/2019. márc. 19. 16:02
1/6 anonim válasza:
Alkattól és genetikától függ h mennyire hízol.
Am az a 0,6 kiló eltérés a hetvegéhez kepest szerintem inkább csak víz.
Nem kell diétáznod szerintem ez meg nem az a súly csak kicsit jobban figyelj oda az étkezesekre és kerüld az edességet :)
2/6 anonim válasza:
A hétvégi "hízás" szerintem is víz. Hosszabb távon, ha úgy érzed, hogy gond van érdemes megnézetni a pajzsmirigyed (TSH) szintet.
3/6 cameronmonaghanbabee válasza:
Hát az sem mindegy, hogy reggel vagy este állsz mérlegre. Vagy evés előtt, vagy után. Olvastam olyat, hogy egy nap 2 kg t is változhat a súlyod, úgyhogy nem kell megijedni.
4/6 anonim válasza:
Fölösleges naponta kétnaponta méricskélni. 1 napon belül reggeltől-estére is változhat a súlyod akár 1-2 kilót is. Kaja, béltartalom, vízvisszatartás stb stb.
5/6 anonim válasza:
Bocsi, az 54-et nem figyeltem. Akkor viszont érdemes lenne odafigyelni mi változott az étrendedben vagy a mozgásodban az elmúlt hónapokban.
6/6 anonim válasza:
Szeptembertől márciusig 4 kg hízás az nem gyors. Mindenesetre érdemes lenne odafigyelned a táplálkozásodra (kevesebb cukor stb.), és kezdj el többet mozogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!