Annak van értelme hogy minden héten kiválasztok 1 izomcsoportot és ekkor több szénhidrátot eszek azon a napon vagy ekkor túl gyorsan hízok?
Figyelt kérdés
Amolyan szénhidrátfeltöltéses nap.2014. júl. 1. 20:36
1/7 anonim válasza:
Nincs értelme. A regenerációt nem tudod extra kalóriával gyorsítani, ha egyébként is tömegnövelésben vagy. Ilyenkor nincs értelme szénhidrát töltésről beszélni, hiszen egyébként is töltve vannak a glikogén raktárak.
2/7 anonim válasza:
Igazibol ez az allitas teves. Nagyobb kaloriaplusszal jobb a regeneracio jobban telitett a glikogen erosebb vagy.
3/7 anonim válasza:
Jaj Marcii, már megint vitatkozol... :) Ha a glikogén raktárak tele vannak, akkor nem lehetnek még jobban tele. Én olyan étrendre értettem, ahol annyit eszik az ember, hogy ez fennálljon.
4/7 anonim válasza:
Nem vita csupan te rosszul irtál valamit én meg rámutattam a hibádra.
Ha kaloriapluszban vagy es tele vannak a glikogenraktarak attol a szervezeted tud meg oda ch-t pakolni ha tobbet eszel. Nem egy eles hatàr ez. Nem vita csak rosszul tudtad
5/7 anonim válasza:
Szerintem meg te mondod rosszul. Egy határ után már nem tudja a plusz kalóriát beépíteni a szervezet. Ezért zsírosodik gyorsan az ember, ha túl nagy a kalóriaplusz. Nem olyan bonyolult ez. Én még mindig egy ilyen szintre belőtt étrendről beszélek. Ha ennél tovább növeled a kalóriát, semmit nem nyersz vele, csak zsírosodsz.
6/7 anonim válasza:
Valamennyit nyersz csak nem eri meg mert tobb zsir jon. De sajnos nincs ilyen eles hatar. Epp ezert ha valaki szalkasan akar tomegelni 1kg/honap annak bele kell torodnie hogy lassabban fog izmosodni viszont dietaznia is sokkal kevesebbet kell majd szoval hosszutavon jol jar.
7/7 anonim válasza:
Ha lábazok több ch-t szoktam enni én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!