Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tényleg ekkora gond van a...

Tényleg ekkora gond van a fejekben?

Figyelt kérdés

Egy másik kategória kérdésénél olvastam egy kommentet, hogy egy ilyen test [link] egyáltalán nincs szétkoxolva, és elérhető :DD

Az átlag embereket tényleg ennyire megvezeti a fitness ipar?

2020. júl. 1. 10:51
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

napi 3 órát minek edzeni? Az kb csak +1,5 óra tökölés..

akiket én 2-3 órákat láttam lent (feltételezem, mivel előttem voltak és még utánam is maradtak :D ). azok általában koxos formák voltak mind, telefonálgatás, beszélgetés, röhögcsélés, 1-1 gyakorlat. Kox mellett, mindegy, hogy mit csinálsz, egy fullos testet (nem profi testépítő színvonal, hanem az általatok linkelt gyurma) összelehet hozni simán.

2020. dec. 12. 07:44
 12/15 anonim ***** válasza:
Kardioval, hassazassal, nyujtassal siman bele lehet csuszni 3 oraba ha verseny szinren edzzel, de akkor te nem versenyzoket lattal.. csak hobbi koxosokat. En versenyzokkel edzek evek ota. Ott nincs tokoles. 1-2p piheno. 1.5 ora egy lab, hat vagy mell edzes. Aztan a kiegeszitok. Egy szint utan nem eleg 2 gyakorlat egy izomcsoportra.
2020. dec. 12. 07:52
 13/15 anonim ***** válasza:
Bálint meg egy ifbb pro mens physiqes versenyző (akit belinkeltél) eleg jo eredmenyekkel. Nem epp a tokolos hobbi kategoria. Az eletforma.
2020. dec. 12. 07:58
 14/15 anonim ***** válasza:
Sokszor napi 2x is edz heti 5-6* es 6-8 kaja grammra idore naponta. Persze nem tudna ennyit regeneralodni meg ennyi tapanyagot beepiteni.. ezert kell a cucc.
2020. dec. 12. 08:03
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem tudom. Az ide írogatók szerint nyilván a görög izomszobrok modelljei, meg Eugene Sandow is kokszoltak. Az én kedvencem a full izom magyar (szkíta) vitéz szobra az OSZK előcsarnokában. Szóval némi gondolkodási képességgel el lehet indulni a naturál max ideálja felé, ha a történeti példákat is gondolkodásunk részévé tesszük, és nemcsak a mai proteinmalacokat.
2020. dec. 12. 08:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!