Nem megy a fekvőtámasz. Mi lehet a gond?
Egy pár éves kihagyás után újra elkezdtem sportolni, leginkább saját testsúlyos edzést. A gond, hogy nem tudok könnyített fekvőtámaszból sem 10-nél többet csinálni egyszerre és ez már több mint 3 hónapja nem változik. Nem vagyok elhízva és régen (6 évvel ezelőtt) simán ment 30 egyhuzamban a normális fekvőtámaszból is. Mi lehet a gond?
Fegyenc edzést próbáltam de 3 hónap alatt semmi eredménye.
A "kitartást" és "csak csinálni kell"-hez hasonló válaszoknál egy kicsit komolyabb válaszokra lenne szükségem, mert már eléggé zavar a dolog.
2 egymást követő nap edzés, a harmadik nap pihenő. Az edzések egymás után úgy jönnek: 1. nap mell, 2. nap has, 3. nap pihenő, 4. nap kar, 5. nap láb, 6. nap pihenő, 7. nap hát, 8. nap kardió 9. nap pihenő majd utána kezdődik újra.
A mell edzés: bemelegítés, fekvőtámasz (ami nem megy), fekvenyomás két kézisulyzóval (4*12, 2x20kg), tárogatás háton fekve (4*12, 2*14kg), végül negatív fekvőtámasz amikor leengedem magam és ennek próbálok ellenállni (amennyit bírok de nem sok), nyújtás a végén.
Eszek és alszol normálisan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!