Ha otthon fekvőtámaszozok meg felüléseket csinálok akkor látható lessz hogy izmosodom vagy felesleges ink járjak konditerembe! Az a gond hogy itt nincs a közelben konditerem és nem is szeretnék oda menni! A fekvőtámasz meg a felülés hatásos?
Na szóval tudtok még otthoni gyakrolatokat amivel izmosodom.
Nem akarok ilyen kigyúrt két ajtós szekrény lenni csak szeretnék egy kis izmot!
persze hogy hatásos. Ha veszel egy haspadot, meg 2 kézisúlyzót, ezek kis helyen elférnek és sok jó gyakorlatot lehet végezni. 15 ezer forintból simán megúszód, talán több fajta kézisúlyzót is találsz (múltkor láttam 8 vagy 10 kilós párt 3 ezer körül valamelyik szupermarketben).
Így aztán a haspadra fekve tudsz tárogatni, hasazni több módon. Fekvőtámaszt úgyhogy a lábad a padon, így felsőmellre.
A fekvőtámaszt is lehet variálni, szélesen, szűken, meg ha ugye felteszed a lábad valahova.
Én először fekvőtámasszal kezdtem meg 2,5 kg-s kézisúlyzókkal kb 8-9 évesen. Már általános iskolában is mindig azt mondták hogy olyan a bicepszem mint egy teniszlabda :)
Úgyhogy hatásos igen, de egy két dolgot érdemes otthonra venni.
egy régi klasszikus: Mi az hogy!...Nagyon is! abszolút megéri csinálni,érezni sőt látszani is fog h mivan:) figyelj saját példámat mondom el neked, kb 2,5 hónapja rávettem magam h kezdek magammal valamit összeállítottam egy edzéstervet(fekvő,has,hát,alkar,bicepsz,tricepsz,mell,láb stb. szóval minden van benne) egy ilyen szettet naponta minimum 1 de van hogy 2x is megcsinálok az adagokat meg időközönként növelem
már ezalatt a kb 2.5 hónap alatt is szembetűnő a változás, érzem h erősebb vagyok, mindenből több megy sőt ami a legjobb h már szemmel látható eredménye is van:) bár elég keményen csinálom de hidd el megéri:) szóval csináld csak és ne hagyd abba, persze pihenőnapokat iktass be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!