Ha 6km/h sebességgel gyorsgyaloglok az hatásos zsírégetés szempontjából? Vagy inkább kb. ezzel a sebességgel kocogni, vagy futni?
Van egy futógépem,csak az a gond hogy kb 7-8km/h feletti sebesség után már iszonyat hangos,így futni csak akkor tudok rajta mikor nem zavar itthon senkit.
Szóval az is hatásos ha "csak"gyorsan gyaloglok rajta egy kis emelkedőn?
Eddig elliptikus trénereztem,majdnem napi szinten de azt kicsit meguntam ezért újjítottam be a futópadot.
Szabadba nem igazán megoldható hogy fussak,mivel csak este tudnék és hát...sok errefelé a nem a nyári napon barnult ember.Nem biztonságos...
azért léteznek tanulmányok, amik az intervallumos kemény edzésről bebizonyították, hogy összességében jóval több energiát használ el, mint az aerob edzések. csak ugye bírni kell, és nem lehet ilyennel kezdeni.
de ha eddig is edzettél, és edzéssel az energiaégetés a célod, és amúgy is tisztában vagy vele, hogy az utcák nem biztonságosak, akkor ajánlott lehet harcművészetet gyakorolni. ez egyben zavaróan kimerítő, és ideális esetben pont az emberek ellen készülhetsz fel gyakorlás közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!