Fájdalomcsillapíto tabletta mellet elmehetek edzeni? Nemlesz semmi gond sem tőle?
Figyelt kérdés
2020. febr. 26. 08:44
2/8 anonim válasza:
Hogy lehet e, azt nem tudom, de én is szoktam, és még nem volt belőle gond. :D
3/8 anonim válasza:
Menj nyugodtan. Max a tesztó szintet csökkenti kicsit, de egyéb hatása nincs az edzésre. Persze, ha valami nagyon erős fájdalomcsillapító, akkor nagyon figyelj oda.
(Ugye nem tudom mit vettél be, de van olyan amitől azt se éreznéd, hogy már nem bírod kinyomni a súlyt vagy valami és az elég veszélyes tud lenni.)
4/8 anonim válasza:
csak én gondolom úgy, hogy ha valami oka van fájdalomcsillapítót szedni, inkább akkor nem kellene edzenie...?
5/8 anonim válasza:
Utolsónak igaza van! Bármid fáj azzal nem kéne edzeni! Mint ahogy betegen lázasan sem.
6/8 anonim válasza:
hát nem tudom... én szinte bealszom egy erősebb bevétele után, így biztosan jól menne a guggolás vagy fekvenyomás is...
8/8 anonim válasza:
Fájhat a kérdezőnek a feje is. Én általában arra használom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!