Tényleg ekkora gond van a fejekben?
Egy másik kategória kérdésénél olvastam egy kommentet, hogy egy ilyen test [link] egyáltalán nincs szétkoxolva, és elérhető :DD
Az átlag embereket tényleg ennyire megvezeti a fitness ipar?
Szerintem vannak olyan kizáró okok amik biztossá teszik, hogy valaki használ valamit.
Túl gyors izom felszedés, nem realisztikus testzsírszázalék tartása akár 1 éven át úgy hogy valaki nem veszt izmost és 0-24ben úgy nézki, mintha pár hétre lenne a versenytől. stb...
Vannak jelek, de senki sem tudja igazán hol van a naturál limit.
Greg Doucette itt elvileg naturál volt és azt hiszem naturál világbajnok vagy valami ilyesmi is volt. Mivel most elég nyitott a szteroid használatával kapcsolatban és mindent kitárgyal így nem értem mért hazudna arról hogy pár évvel hamarabb kezdte el mint ahogy tényleg.
Szóval ha ez lehetséges és neki nagyon jó adotságai vannak, de nem 1 a 10 millióból atom szuper adotságai, akkor lehet sokkal több lehetséges mint amit az átlag gondol.
Attól függően hogy a genetikai adottságod a sprektumon hol helyezkedik el.
Erre még rád dob az, hogy rengetegen használnak dolgokat és rettenetesen néznek ki, sok emberen nem is látszik hogy komolyan edzene, van akin az sem hogy edz.
Szóval az ég világon bárki használha és ha valakinek kiemelkedően jó a kinézete és azt mondjuk rá hogy "ő lehet nem naturál", akkor óriási valószínűség hogy nem naturál.
... de ez nem azt jelenti hogy nem lehet az.
Ezért hülyeség ezen gondolkozni és vitatkozni. Egy kép alapján nem lehet 100%osan eldönteni, csak megtippelni lehet, hogy használ valamit, mert az emberek 99%a aki így nézki használ valamit, de mivan ha ő az 1%?
Ötletünk sincs mi az igazi naturál limit. Ezt mindenki magának tudja csak kideríteni, de gondolom ide kevés profi testépítő jár 1 az 1 millióból, tökéletes genetikai adottságokkal, aki kitudná mondani, hogy "Az naturál, én is így nézek ki és én is az vagyok".
Szóval nincs feltétlenűl baj azzal ha valaki azt hiszi, hogy ez naturál, te meg ne foglalkozz velük.
Az itt a gond, hogy elhiszi sok madár, hogy egy olyan formát is elérhet az ember naturálon.. :\
Koxol nem nagy cucc, naturálon kizárt.
Ilyet azert nem de eleg jot ossze lehet rakni naturalon is. Csak tobb ido. Am meg igyse konyu.. Nagyonsok melo. Napi 2-3orakat edzenek heti 5-6x plusz tartjak a szigoru etrendet idore, grammra.
Gondolom akik ezzel jonnek, hogy a kozelebe se lehet erni azok nem raknak bele ennyi melot.. evekig etrendet tartnai meg napi 3 orat edzeni. Aki nem csinalja az honnan veszi h mit lehet elerni natural?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!