Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szeptembertol valaki szeretne...

Szeptembertol valaki szeretne egyutt edzeni Pesten?

Figyelt kérdés
24 eves srac vagyok, es azt vettem eszre, hogy ha van tars akivel egyutt edzhetek, ugy sokkal jobban megy. Tudunk segiteni egymasnak, tanacsokat adni, motivalni egymast. Mar 3 eve edzek, de most szeptembertol szeretnem tenyleg komolyan venni. Lanyok/fiuk, akar harman negyen valakinek lenne kedve belevagni?
2020. jún. 6. 20:03
 81/103 A kérdező kommentje:
Báttya? Az valami szögedi panelpatkány szleng?
2020. jún. 9. 14:03
 82/103 anonim ***** válasza:

Ezért nem tanácsos 13 éveseknek internet hozzáférést biztosítani.

Ne unatkozzatok már ennyire, van még 1 hét a suliból. Az a vicces egyik oltja a másikat de egyik se különb xdd

2020. jún. 9. 15:48
 83/103 A kérdező kommentje:
Igy van csubakka, ez neked szolt :P 13 eves pocs.
2020. jún. 9. 15:49
 84/103 anonim ***** válasza:
Csubakka xdd Tényleg minek kell a kérdezőt cseszegetni nem tud itt senki senkiről semmit, de az sokat árulkodik ha oldalakon át random gagyi szövegeket nyomsz rá, nem ilyennek gondolok egy sikeres embert akinek vállalkozása van meg jó élete... nehezen elképzelhető így.
2020. jún. 9. 16:20
 85/103 anonim ***** válasza:
Kérdező, még mindig itt vergődsz?? Páran írták neked szerezz barátokat/barátnőt, szerintem is jót tenne a kis beteg lelkivilágodnak
2020. jún. 9. 19:43
 86/103 A kérdező kommentje:
Hat ha szereznek egy baratnot, akkor mar ketto lenne. Lepasszolnam neked szivesen az egyiket, csak okadnia kell a hordohasu kopasz nyomiktol.
2020. jún. 9. 19:48
 87/103 anonim ***** válasza:
Amúgy most komolyan, Csubakka vagy ki a tököm vagy te (mondjuk szart se erdekel), ha edző vagy, vállalkozó, Európa bajnok, rettentő gáz amit csinálsz. Ha valakinek, akkor szerintem neked nem volt még csajod. Senki nem bírna elviselni egy ilyen irritáló, bunkó parasztot.
2020. jún. 9. 20:07
 88/103 anonim ***** válasza:
Én a 85 ös vagyok, nem tudom ki a faxom az a csubakka, de nem is érdekel
2020. jún. 9. 20:40
 89/103 anonim ***** válasza:
Egy sikeres, elismert edző/vállalkozó nyilván ezen az oldalon fog vitatkozni :D
2020. jún. 10. 07:13
 90/103 anonim ***** válasza:
Nyilván egy izmos gyerek meg itt fog tanácsokat kérni😀
2020. jún. 10. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!