Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szeptembertol valaki szeretne...

Szeptembertol valaki szeretne egyutt edzeni Pesten?

Figyelt kérdés
24 eves srac vagyok, es azt vettem eszre, hogy ha van tars akivel egyutt edzhetek, ugy sokkal jobban megy. Tudunk segiteni egymasnak, tanacsokat adni, motivalni egymast. Mar 3 eve edzek, de most szeptembertol szeretnem tenyleg komolyan venni. Lanyok/fiuk, akar harman negyen valakinek lenne kedve belevagni?
2020. jún. 6. 20:03
 61/103 anonim ***** válasza:
Egy komolytalan oldalon mit vársz? :D viszont a kérdező a válaszoktól függetlenül egy életképtelen senki marad akinek még barátai sincsenek, és egy 0 a sportban is
2020. jún. 9. 06:49
 62/103 A kérdező kommentje:
Ezt mi alapjan mondod, izomjacsi? Ismersz? Lattal valaha? Dobj egy fb linket, bejelollek es maris megtudhatsz rolam egy-ket dolgot ;)
2020. jún. 9. 07:06
 63/103 A kérdező kommentje:
Egy szerencsetlen hordo hasu virsli feju eroemelo ilyenekkel nem fog tudni megserteni :D:D:D mert tudom, h ha palcika vekony lennek, meg akkor is jobban neznek ki, mint o.
2020. jún. 9. 07:07
 64/103 anonim ***** válasza:
Kérdező, elég beteg vagy mentálisan ha ezen rágódsz még mindig 😀 Szerezz barátokat, meg egy barátnőt magadnak, egyből szebb lesz az életed, és nem a Facebookon fogod sztárolni magad 😀
2020. jún. 9. 11:18
 65/103 anonim ***** válasza:
A kérdezőt biztos bántották az iskolában, ki volt közösítve, ronda, zsíroshajú, pattanásos kis nyomi volt, egy lány se szólt hozzá, most is 24 éves szűz aztán itt éli ki magát.
2020. jún. 9. 11:23
 66/103 A kérdező kommentje:
Csubakka mesterunk meg magabol indul ki :D:D felsorol mindent, ami ra igaz, hatha sikerul verig sertenie :DD de rusnya pofajat azota se sikerult megnutatnia.
2020. jún. 9. 11:25
 67/103 anonim ***** válasza:
Én csak most írok te kis búza😂
2020. jún. 9. 11:37
 68/103 A kérdező kommentje:
Csubakka az europa bajnok testepito, aki akkora edzo, h meg a terem honlapjan sincs fenn, oriasi :D D
2020. jún. 9. 11:40
 69/103 anonim ***** válasza:
Talán mert nem a konditerem alkalmazottja vagyok te nyomorék, hanem egyéni vállalkozó, mert van egy cégem te kis életképtelen csíra, te meg anyáddal laksz és azon sírsz miért ilyen xar az életed, se pénzed, se csajod, se barátaid, és még szarul is nézel ki💩💩💩😂😂😂
2020. jún. 9. 11:47
 70/103 A kérdező kommentje:
Cége van xddddd sirok, mi jon meg? Mindjart kiderul, h Ronnie Colman edzoje is vagy, mi? Beszarok rajtad. Szerencsetlen kopasz hordo hasu barom.
2020. jún. 9. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!