Szeptembertol valaki szeretne egyutt edzeni Pesten?
Figyelt kérdés
24 eves srac vagyok, es azt vettem eszre, hogy ha van tars akivel egyutt edzhetek, ugy sokkal jobban megy. Tudunk segiteni egymasnak, tanacsokat adni, motivalni egymast. Mar 3 eve edzek, de most szeptembertol szeretnem tenyleg komolyan venni. Lanyok/fiuk, akar harman negyen valakinek lenne kedve belevagni?2020. jún. 6. 20:03
71/103 anonim válasza:
Attól hogy neked elérhetetlen hogy az életben megállj a saját lábadon anyu nélkül egyedül, másnak még sikerül
72/103 anonim válasza:
Egyébként tényleg beteg gyerek vagy ennyire húzza az agyad csubakka xd
73/103 A kérdező kommentje:
Itt mondhat barki barmit :D szerinted elhittem egy percig is barmit abbol amit mondtal?
2020. jún. 9. 12:58
74/103 anonim válasza:
A hozzászólóktól függetlenül, te egy nagyon szánalmas gyerek vagy, és ezt nőként írom neked!
75/103 A kérdező kommentje:
En meg ferfikent irom, hogy nen vagyok kivancsi a velemenyedre ;) irj Csubakkanak, hadd legyen vegre noje neki is, talan egy kis idore befogja a kepet.
2020. jún. 9. 13:27
76/103 anonim válasza:
Nagyon rossz és üres életed lehet kedves 24 éves "férfi", mindenkivel csak kötekedsz
77/103 A kérdező kommentje:
Nem en kezdtem :) azt meg nem fogom hagyni, hogy valami szerencsetlen senki, aki hazudozik ossze vissza ledegradaljon a kepernyoje mogul.
2020. jún. 9. 13:50
78/103 anonim válasza:
De ez is csak téged minősít drága
79/103 A kérdező kommentje:
Lehet, de nem fogom hagyni magamat meg akkor sem ha egy szerencsetlen balfaxxal vitatkozom egy anonim oldalon :D
2020. jún. 9. 13:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!