Szeptembertol valaki szeretne egyutt edzeni Pesten?
Figyelt kérdés
24 eves srac vagyok, es azt vettem eszre, hogy ha van tars akivel egyutt edzhetek, ugy sokkal jobban megy. Tudunk segiteni egymasnak, tanacsokat adni, motivalni egymast. Mar 3 eve edzek, de most szeptembertol szeretnem tenyleg komolyan venni. Lanyok/fiuk, akar harman negyen valakinek lenne kedve belevagni?2020. jún. 6. 20:03
41/103 anonim 

válasza:

Maradj csak csirkelábú életképtelen kis pöts, egyedül edzeni se mersz elmenni😂 Jobban járt volna a világ, ha anyud kiköp😂💩
42/103 A kérdező kommentje:
Na most mar jarjal le, mr. hordo. Nincs vendeged vagy mi ez a nagy unatkozas?
2020. jún. 8. 16:15
43/103 anonim 

válasza:

Én már izmos vagyok, nekem elég heti 4 edzés, de te ezt nem mondhatod el magadról te kis
k o t o n s z ö k e v é n y
44/103 A kérdező kommentje:
Tudom h nehez a felfogasod, de nem azt kerdeztem, h miert nem edzel, hanem, h miert nincs vendege a nagy mr olympianak...??
2020. jún. 8. 16:31
45/103 anonim 

válasza:

Nem vagyok Mr o, viszont európa bajnok igen😘 van vendégem ne féltsd a pénztárcám, ha nem dolgoznék a cég akkor is termelne annyit hogy kényelmes életem legyen
46/103 A kérdező kommentje:
Ha europa bajnok lennel, vallalnad a neved es nem itt bohockodnal.
2020. jún. 8. 16:38
47/103 anonim 

válasza:

Nem fogom kiadni az adataim, csak személyesen vagyok hajlandó bemutatkozni, a helyet tudod, bármikor jöhetsz, ha nem vagyok bent a csajok majd szólnak. Addig meg szépen menj haza anyudhoz, mert tuti vele laksz még😂
48/103 A kérdező kommentje:
xddd beszaras, hogy milyen oltasokra kepes egy idiota izomagy :D hiteltelen vagy ocskos, felet nem hiszem el annak amit itt rofogsz.
2020. jún. 8. 16:47
49/103 anonim 

válasza:

Barátaid azóta sincsennek, hogy elmenj edzeni
50/103 anonim 

válasza:

Persze hogy nincs neki, mert egy lelkisérült nyomi aki az anyjával él együtt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!