Szeptembertol valaki szeretne egyutt edzeni Pesten?
Figyelt kérdés
24 eves srac vagyok, es azt vettem eszre, hogy ha van tars akivel egyutt edzhetek, ugy sokkal jobban megy. Tudunk segiteni egymasnak, tanacsokat adni, motivalni egymast. Mar 3 eve edzek, de most szeptembertol szeretnem tenyleg komolyan venni. Lanyok/fiuk, akar harman negyen valakinek lenne kedve belevagni?2020. jún. 6. 20:03
31/103 anonim válasza:
A kérdésben még arról van szó, hogy elkezdené komolyabban az edzést hónapok múlva most meg már 3x akkora mint mi 😂
32/103 A kérdező kommentje:
Csubika olyan komoly edzo hogy meg a szegedi gym honlapjan sincs fonn :D:D:D
2020. jún. 8. 15:14
33/103 anonim válasza:
Ez egy becenév kedves kérdező, nyilván nem adom meg a rendes nevem itt, ha eljössz szívesen bemutatkozom
34/103 anonim válasza:
31, ezeket az idióta kérdéseket ilyen kis tizenéves 50 kilós gyerekek írják ki😂 élőben meg kb behugggyozna
35/103 A kérdező kommentje:
Hat elnezve ezeket a szegedis edzoket, fizikus alapjan engem is siman felvennenek. Tudasuk elismerem tobb lehet a temaban, mint nekem.
2020. jún. 8. 15:27
36/103 anonim válasza:
Vigyázz azért! Rád megy a ez a tizenéves 50kg-os gang, edzőkesztyűben, XS-es atlétában, bcaaval teli shakerrel meg a legrondább 200 ezres cipőcskével aztán lesz ne mulass.
37/103 anonim válasza:
Kisfiam azért add meg a tiszteletet, Remzső Feri ( sajnos már nincs köztünk) Debreceni Gabi ők senkik? És ez csak két példa volt, de vannak még páran akik valamit letettek az asztalra ebben a sportban, többek közt én is
38/103 A kérdező kommentje:
Aztan jon Csubika a nagy pocakjaval, tajtekzo kopasz golyofejevel es az eroemelo ovevel, a kinyult xxl-es poloban, persze legyen rairva, h scitec, mert ugy rogton profi a mi Csubikank. Karok szettarva, ket dinnye a hona alatt, megy mintha mindenki ot nezne es olyan hordo hasat szeretne mint amilyen neki van.
2020. jún. 8. 15:35
39/103 anonim válasza:
Mondtam várlak szeretettel nyuszika
40/103 A kérdező kommentje:
Nem pocsekolom az idomet ilyen kamu hordo testu "testepitokre".
2020. jún. 8. 15:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!