Szeptembertol valaki szeretne egyutt edzeni Pesten?
Figyelt kérdés
24 eves srac vagyok, es azt vettem eszre, hogy ha van tars akivel egyutt edzhetek, ugy sokkal jobban megy. Tudunk segiteni egymasnak, tanacsokat adni, motivalni egymast. Mar 3 eve edzek, de most szeptembertol szeretnem tenyleg komolyan venni. Lanyok/fiuk, akar harman negyen valakinek lenne kedve belevagni?2020. jún. 6. 20:03
21/103 A kérdező kommentje:
En nem rofogok oda idiotasagokat egy masik ember kerdesehez unalombol, ez a kulonbseg, ratyigyerek.
2020. jún. 7. 15:42
23/103 anonim válasza:
Rossz ez az új rendszer am, nem látszik melyik válasz kitől ment... én a 3# vok.
Órákon át? Hát nemtom jobbára 2-3 percet ha töltöttem vele de sebaj 😂
24/103 anonim válasza:
Hagyd rá, csak egy unatkozó kisgyerek aki szeretne izmos lenni, de genetikailag alkalmatlan rá😂
25/103 anonim válasza:
Titeket ki bántott hogy ilyen bunkók vagytok? Neten kívül, élőben is így menne?
27/103 anonim válasza:
Élőben még bunkóbb vagyok, és sitten is ültem, kivagyok gyúrva, és aki élőben bemer szólni szétcsapom a g ecibe
28/103 A kérdező kommentje:
3x akkora vagyok mint te, te szerencsetlen aki az edzt osztja de kepet meg mindig nem mert mutatni a palcika testerol.
2020. jún. 8. 15:03
29/103 anonim válasza:
Na azt megnézném😂 várlak Szeged gymclass minden este 6-8 közt ott vagyok, a pultnál keresd Csubit, és várj meg ott lehet épp edzek, vagy edzést tartok
30/103 A kérdező kommentje:
Xdddd majd mondom, hogy a bohocot keresem, de valoszinuleg a piros orrodrol felismerlek majd.
2020. jún. 8. 15:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!