Szeptembertol valaki szeretne egyutt edzeni Pesten?
Figyelt kérdés
24 eves srac vagyok, es azt vettem eszre, hogy ha van tars akivel egyutt edzhetek, ugy sokkal jobban megy. Tudunk segiteni egymasnak, tanacsokat adni, motivalni egymast. Mar 3 eve edzek, de most szeptembertol szeretnem tenyleg komolyan venni. Lanyok/fiuk, akar harman negyen valakinek lenne kedve belevagni?2020. jún. 6. 20:03
4/103 anonim válasza:
Nem érti a poént a meleg fajtád pontozgatod itt le a válaszokat, pedig te kérdezted. Szerezz barátokat
5/103 A kérdező kommentje:
Nem azt kerdeztem, hogy kinek nem lenne kedved, te ertelmi fogyatekos :D amugy meg ha ennyire faj neked itt egy rohadt lepontozas, menj pszichologushoz, ocskos :D
2020. jún. 7. 13:04
6/103 anonim válasza:
Mégis milyen tanácsokkal tudnál ellátni? Semmilyennel.
Mivel tudsz motiválni? Semmivel.
Viccesek a teremben az ilyen kis kezdő csoportos edzések. Üvöltenek a 20kg alatt, meg beastmode meg minden, aztán egy hónap után sehol semmi.
Inkább fókuszálj a saját edzésedre.
7/103 A kérdező kommentje:
Na mutass egy kepet a formadrol, mester, nagy a duma, de nincs mogotte semmi.
2020. jún. 7. 13:14
9/103 A kérdező kommentje:
Jol sejtettem, akkor ezzel tul is targyaltuk. Kanyarodj at inkab a szepseg, divat kategoriaba, lehet tobb sikerrel jarsz.
2020. jún. 7. 13:26
10/103 anonim válasza:
Én is 0 vagyok, csak 25 éve edzek 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!