18 évesen, 178cm-esen hány kg kéne legyek kb. ha kondizok, ami már megfelelő egy szép, kidolgozottabb testnek?
Figyelt kérdés
2020. máj. 25. 17:00
1/21 anonim válasza:
75-85 kilo :)
Attól függ vékony vagy masszívabb típus vagy e :)
2/21 anonim válasza:
Hát a szépség relatív, de szerintem a 10.kg izom után egy szépformáról van szó, dehát ez egyéni, milyen testzsirral szeretned...
3/21 anonim válasza:
ez attól is függ, hogy sportos akarsz e lenni vagy kigyúrt
Ha sportos akkor 85 kiló ha kigyúrt akkor 90 és afölött
4/21 A kérdező kommentje:
Mindenképp sportos testalkat, kockahassal, szóval egy olyan 10% testzsír lenne az ideális.
Kalóriaszámolás nagyon szükséges?
2020. máj. 25. 17:39
5/21 anonim válasza:
Azert tenyleg lehet itt olvasni erdekes dolgokat. 178cm-hez 85kg az sportos? Milyen testzsírral gondoltad azt? Nézz meg egy ilyen formát:
Nem ismerjük a kérdező testalkatát, ektomorphként szerintem valaki ekkora magassággal büdös életben nem lesz 85kg naturálban.
6/21 anonim válasza:
haverom 175cm 75 kiló volt, 10 évvel később 105 kiló koksz nélkül
Igaz,hogy nem olyan szálkás meg kidolgozott de nagydarab és izmos
7/21 anonim válasza:
Hát persze tzsir kerdese, de szerintem a kondisok nagyresze egy letisztultabb, definialtabb format celoz meg, ami meg egeszseges es esztetikus, emberi alak. Nem szeretem a kocagyurosokat (ne haragudj, nem akarok senkit szidni, de aki az, az az), nem egeszseges es szerintem van benne egy szamomra nem epp elegans mennyisegre es nagysagra torekves.
8/21 anonim válasza:
Én 2 cm-vel vagyok magasabb és ha nincs is kockahasam izmos kidolgozott a testem és 85 kg vagyok
9/21 anonim válasza:
Hát azt elis hiszem hogy izmos vagy, naturál maxnak mondják a tmagasság-100-at szalkasan. Persze biztos ez is fugg jopar dologtol
10/21 anonim válasza:
Egyénfüggő. 10% vagy az alatti testzsír százalékkal, van akinek 95 kg is elérhető, az lehet a max. körülbelül. 85 kg az egy nagyon jó szint, 75 kg már egész jó, 65 kg pedig vékony, az alatt meg főleg sovány. Én kicsit magasabb vagyok és 80 kg. Ha alacsonyabb lennék, lehet 78 lennék, ha még 3 kg zsírt leadnék biztos 10-11% körül lennék, mert így is elég kevés zsír van rajtam. De ez nem egy nagy forma, ami én vagyok, kb. megfelel az egész jónak, de naturál testépítők közt komolytalannak számítok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!