Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha súly nélkül guggolok az is...

Plüssfigura kérdése:

Ha súly nélkül guggolok az is ér valamit?

Figyelt kérdés
Szóval ha súly nélkül guggolok azaz saját testsúllyal akkor is formásodhat a fenekem? Vagy csak súllyal érdemes? Hogyha súllyal akkor hány kg-os?

2020. jan. 23. 21:29
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha olyan gyenge vagy, hogy egyszerű guggolásból nem bírsz megcsinálni 15-nél többet, akkor az is erősít, persze. Viszont elég sokféleképpen lehet variálni a guggolást, úgyhogy nem feltétlenül kell súly.
2020. jan. 23. 21:40
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Kezdheted suly nelkul, de hosszu tavon a fejlodeshez elengedhetetlen, hogy sullyal csinald es ezt idonkent emelned is kell, kulonben megrekedsz egy bizonyos szinten.
2020. jan. 23. 22:06
 3/5 anonim ***** válasza:
83%

1-es: esetleg tudsz mutatni feladatsort? (Persze, rá is keresek, de hátha tudsz jobb forrást, mint amit én hirtelen találnék.)

Szoktam súllyal is guggolni, de nincs állványom, és ha párom nincs otthon, akkor meg vagyok lőve, mert nem vagyok annyira kemény, hogy elzsibbadt kezekkel leszedjem a súlyt magamról :D

2020. jan. 23. 22:15
 4/5 anonim ***** válasza:
67%

Szolj az embernek,hogy csináljon ket állványt,es kap cserébe formás popsit.

Magambol kiindulva bicskaval is kifaragnám fél kezzel..:-D

Komolyra fordítva:

Addig csinálhatsz egy làbas goggolasokat,kitöreseket,lórugásokat

fal mellett,csipöemeléseket földön fekve.

2020. jan. 24. 08:55
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Első 2-3 hétre jó, aztán már csak bohóckodás.
2020. jan. 24. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!